Συνεχίζονται τα Τεχνικά έργα στο Δήμο Γιαννιτσών

Συνεχίζονται τα Τεχνικά έργα  στο Δήμο Γιαννιτσών
1 Οκτωβρίου, 2007

Συνεχίζονται τα Τεχνικά έργα στο Δήμο Γιαννιτσών

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

 

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ


ΝΟΜΟΣ ΠΕΛΛΑΣ

 

ΔΗΜΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

 

ΓΡΑΦΕ ΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

 

Διεύθυνση: Χατζηδημητρίου & Εθν. Αντίστασης

 

Ταχ. Κώδικας.: 581 00 Γιαννιτσά

 

Πληροφορίες: Γοτουχίδης Θεόδωρος

 

Τηλέφωνο 23820 84305

 

Φαξ: 23820 21544 Γιαννιτσά : 1/10/2007

 

e-mail: [email protected] Αρ. Δελτίου: 10.1

 

 

Θέμα: Συνεχίζονται τα Τεχνικά έργα στο Δήμο Γιαννιτσών

 

Ασφαλτοστρώθηκε η οδός Αναπαύσεως – Ξεκίνησε η οδός Χατζοπόύλου

Με σημαντικά έργα σε κομβικούς οδούς της πόλης συνεχίζεται το πρόγραμμα των τεχνικών παρεμβάσεων του Δήμου Γιαννιτσών. Συγκεκριμένα ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στην οδό Αναπαύσεως που συνδέει την οδός Χατζηδημητρίου απέναντι από τον Ιερό Ναό Κοιμήσεως της Θεοτόκου (Μητρόπολη Γιαννιτσών) με τα Κοιμητήρια της Μητροπόλεως. Ο δρόμος αυτός είναι πολυσύχναστος λόγω των Κοιμητηρίων αλλά και λόγω της λειτουργίας του 4ου Δημοτικού Σχολείου Γιαννιτσών και τέθηκε από τη Δημοτική Αρχή ως έργο προτεραιότητας.

 

Ξεκίνησε επίσης και η τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στην οδό Χατζοπούλου . Το έργο το οποίο εκτελείται αυτό το διάστημα και θα ολοκληρωθεί τις επόμενες ημέρες λύνει οριστικά το πρόβλημα της κακής κατάστασης του οδοστρώματος σε αυτόν τον πολυσύχναστο κεντρικό δρόμο που ταλαιπωρούσε επί χρόνια τους οδηγούς.

 

Σε δηλώσεις του ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Αντώνης Χατζηαντωνίου τόνισε ότι με την ολοκλήρωση των παρεμβάσεων που έχει προγραμματίσει και έχει δημοπρατήσει η Δημοτική Αρχή εξασφαλίζεται άνετη και ασφαλή διέλευση των οχημάτων από δρόμους που παρουσιάζουν αυξημένη κίνηση. Όπως επισήμανε σταδιακά τα έργα αυτά επεκτείνονται στο πλαίσιο υλοποίησης του Τεχνικού Προγράμματος που ψηφίστηκε από το Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης.

 

Σχόλια