Εξιχνιάστηκε περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Εξιχνιάστηκε περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι
22 Αυγούστου, 2023

Εξιχνιάστηκε περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας με πυροβολισμούς έξω από νυχτερινό κέντρο στο Γκάζι

Από το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής εξιχνιάστηκε υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας με πυροβολισμούς η οποία διαπράχθηκε στις 12 Μαρτίου 2023, στο Γκάζι Αττικής, έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης.

Εξιχνιάστηκε περιστατικό απόπειρας ανθρωποκτονίας
Σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 4 ατόμων (34, 45, 31 και 24 ετών) για –κατά περίπτωση- απόπειρα ανθρωποκτονίας, επικίνδυνη σωματική βλάβη, επικίνδυνη σωματική βλάβη κατά συναυτουργία και για παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Για τη διερεύνηση της υπόθεσης και την αποτύπωση της αλληλουχίας των κινήσεων των εμπλεκομένων σε αυτή, αξιοποιήθηκαν πλήρως ευρήματα από το σημείο του συμβάντος, τα οποία ανακτήθηκαν και αναλύθηκαν από τη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Όπως προέκυψε, ο 45χρονος και ο 31χρονος, μαζί με άλλα άτομα που παρείχαν υπηρεσίες «ασφαλείας», οδήγησαν εκτός του καταστήματος τον 34χρονο θαμώνα και στη συνέχεια 21χρονο φίλο του, τον οποίο και χτύπησαν με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του. Ακολούθως, ο 34χρονος με όπλο που έφερε, αρχικώς πυροβόλησε εκφοβιστικά και εν συνεχεία έβαλε επανειλημμένα σε βάρος 38χρονου μέλους της «ομάδας ασφαλείας», τον οποίο προηγουμένως είχε χτυπήσει με γροθιά ο 24χρονος, φίλος των θαμώνων.

Από τους πυροβολισμούς δεν προέκυψε τραυματισμός ατόμου, ενώ κατά την αυτοψία που διενεργήθηκε στο σημείο, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 4 κάλυκες οι οποίοι και απεστάλησαν στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών.

Σημειώνεται ότι, ο 34χρονος είναι ήδη έγκλειστος σε κατάστημα κράτησης καθώς στις 25 Ιουνίου 2023 είχε συλληφθεί μαζί με τον 24χρονο από το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Ιδιοκτησίας για έτερη δικογραφία. Τότε στην κατοχή του είχε βρεθεί και κατασχεθεί πιστόλι, από το οποίο -εργαστηριακά- προέκυψε ότι είχαν πυροδοτηθεί οι ανωτέρω κάλυκες. Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια