Α. Τζιτζικώστας-‘Σήμερα η Μακεδονία νίκησε! Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι νικητές, στη Μακεδονία είμαστε όλοι ένα’

Α. Τζιτζικώστας-‘Σήμερα η Μακεδονία νίκησε! Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι νικητές, στη Μακεδονία είμαστε όλοι ένα’
9 Οκτωβρίου, 2023

Α. Τζιτζικώστας-‘Σήμερα η Μακεδονία νίκησε! Δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, είμαστε όλοι νικητές, στη Μακεδονία είμαστε όλοι ένα’

Με τη φράση: «Σήμερα η Μακεδονία νίκησε!», ο επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Αλληλεγγύη» και εκ νέου Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, απευθύνθηκε στους πολίτες, που συγκεντρώθηκαν στο εκλογικό κέντρο της «Αλληλεγγύης» στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Από το πλακόστρωτο της οδού Αγγελάκη, ο κ. Τζιτζικώστας, επισήμανε πως «Σήμερα δεν υπάρχουν ηττημένοι, είμαστε όλοι νικητές, στη Μακεδονία είμαστε όλοι ένα! Το σημερινό αποτέλεσμα ξεπέρασε κάθε προσδοκία. Η ενότητα νίκησε το διχασμό. Η αισιοδοξία νίκησε το γκρίζο. Και η επόμενη ημέρα, βρίσκει, τη Μακεδονία πιο δυνατή, βρίσκει τη Μακεδονία ενωμένη!»στέλνοντας μήνυμα ενότητας προς όλους.

«Είναι η τρίτη φορά που οι συμπολίτες μας δείχνουν την εμπιστοσύνη τους με ποσοστά που ξεπερνούν το 60 και το 70%. Και η εντολή που μου δώσατε σήμερα είναι εντολή εμπιστοσύνης. Είναι το άρρηκτο συμβόλαιο που μαζί έχουμε υπογράψει. Ένα συμβόλαιο που δεν έχει την υπογραφή μόνο των Μακεδόνων που μας ψήφισαν, αλλά όλων των Μακεδόνων! Γιατί στην ‘Αλληλεγγύη’ δεν χωράνε αποκλεισμοί. Δεν εξαιρούμε κανένα πολίτη της Κεντρικής Μακεδονίας, είτε μας ψήφισε είτε όχι. Και θα επαναλάβω τη δέσμευσή μου προς όλους ανεξαιρέτως τους συμπολίτες μου: Ήμουν, είμαι και θα είμαι Περιφερειάρχης όλων των Μακεδόνων! Γιατί η παράταξη μας είχε πάντα τη δύναμη της στους πολίτες. Γιατί οι πολίτες είναι και θα είναι πάντα, η μόνη δύναμη μας! Οι συμπολίτες μας σε όλη τη Μακεδονία. Εσείς, οι περήφανοι άνθρωποι που δεν αποστείλατε ποτέ τη σημαία. Εσείς, που μαζί ονειρευτήκαμε μία Μακεδονία πιο ισχυρή. Τη Μακεδονία της εξωστρέφειας, των μεγάλων έργων, του επιχειρείν, του πολιτισμού, της παιδείας. Αυτή την Μακεδονία οραματιστήκαμε! Αυτή την Μακεδονία κάνουμε πράξη! Τη Μακεδονία που κρατά εδώ, στο βόρειο άκρο της πατρίδας μας, πάντα ψηλά την γαλανόλευκηΠάντα περήφανη, πάντα ισχυρή, πάντα ασυμβίβαστη!», υπογράμμισε ο κ. Τζιτζικώστας.

Στον σύντομο χαιρετισμό του προς τους πολίτες, ο κ. Τζιτζικώστας, έβαλε και τους στόχους της επόμενης μέρας: «Από αύριο κιόλας σηκώνουμε και πάλι τα μανίκια και συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά. Μία δουλειά που γνωρίζετε καλά ότι έχει έναν και μόνο γνώμονα: να κάνει καλύτερη τη ζωή και την καθημερινότητα όλων των πολιτών και να αναδείξει τον τόπο μας, τη Μακεδονία, στη θέση που ανήκει και της αξίζει: Στην πρωτοπορία των μεγάλων αλλαγών της Ελλάδας! Στην κορυφή της Ευρώπης! Αυτή τη Μακεδονία χτίζουμε. Τη Μακεδονία που είναι υπερήφανη για την ιστορία της, αλλά ταυτόχρονα σχεδιάζει με αυτοπεποίθηση το μέλλον της. Τη Μακεδονία που παίρνει δύναμη από το σπουδαίο παρελθόν της, αλλά έχει πάντα στραμμένο το βλέμμα της στο μέλλον. Τη Μακεδονία που κρατάει τα παιδιά της εδώ, όχι μόνο γιατί την αγαπούν, αλλά και γιατί η ίδια τα αγαπάει και θα κάνει ό,τι περνά από το χέρι της για να μείνουν εδώ, να ζήσουν και να δημιουργήσουν. Τη Μακεδονία του 2030. Τη σύγχρονη, την έξυπνη, την πράσινη και ανθρώπινη Μακεδονία. Και με εμπιστοσύνη και ενότητα θα κάνουμε μαζί ένα ακόμα άλμα μπροστά!».

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κλείνοντας ευχαρίστησε τους πολίτες για την εμπιστοσύνη τους και όλους όσοι συνέβαλαν για την επανεκλογή του, ενώ ευχαρίστησε και τους άλλους οχτώ υποψήφιους Περιφερειάρχες για τον πολιτισμένο προεκλογικό αγώνα: «Σας ευχαριστώ! Σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Σας ευχαριστώ, όλες και όλους. Ευχαριστώ όλους τους συμπολίτες μας για την εμπιστοσύνη τους. Ευχαριστώ όλους τους εθελοντές μας, τους συνεργάτες μου, όλους τους υποψηφίους μας, την ομάδα της ‘Αλληλεγγύης’, που έδωσαν το καλύτερό τους εαυτό. Είναι η ομάδα που θα οδηγήσει τη Μακεδονία στο 2030! Ευχαριστώ και τους άλλους οχτώ υποψήφιους Περιφερειάρχες για τον ωραίο και πολιτισμένο αγώνα που δώσαμε. Και βέβαια θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο και ξεχωριστό ευχαριστώ στην οικογένειά μου, στην Ελεάνα και στα δύο μας παιδιά, το Γιώργο και τη Ναταλία, που με στήριξαν και σε αυτό τον αγώνα. Σήμερα μπορούμε να το γιορτάσουμε. Όμως από αύριο το πρωί μάς περιμένει πολλή δουλειά για να πάμε τη Μακεδονία ακόμα πιο ψηλά! Σας ευχαριστώ!».

Σχόλια