Αυστραλία: Κανίβαλος πατέρας έφαγε ζωντανό το παιδί του

Αυστραλία: Κανίβαλος πατέρας έφαγε ζωντανό το παιδί του
21 Ιανουαρίου, 2012

Αυστραλία: Κανίβαλος πατέρας έφαγε ζωντανό το παιδί του

Αποτροπιασμό και φρίκη μόνο μπορεί να προκαλεί η είδηση ενός πατέρα – τέρας που έφαγε το νεογέννητο παιδί του.. Σύμφωνα με τον αυστραλιανό Τύπο, οι κάτοικοι της κωμόπολης Tabubil στην Παπούα Νέα Γουϊνέα έπιασαν έναν συγχωριανό τους να τρώει ένα νεογέννητο μωρό ενώ αυτό ούρλιαζε..

Ο άνδρας είχε μάλιστα βαρύ ιστορικό κατάχρησης ναρκωτικών, ενώ εικάζεται ότι προέβη στην πράξη κανιβαλισμού για να γίνει αποδεκτός σε αποκρυφιστική οργάνωση. Οι κάτοικοι τον κυνήγησαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου και κρατήθηκε, ενώ παράλληλα συνελήφθη και η γυναίκα του. Δυστυχώς το μωρό δεν κατάφερε να κερδίσει τη μάχη για τη ζωή και υπέκυψε στα φρικτά τραύματα του.

Πολλοί από τους κατοίκους που ήταν παρόντες και αντίκρυσαν το απάνθρωπο αυτό γεγονός έπαθαν νευρικό κλονισμό.

Μόνο το προηγούμενο έτος είχαμε στην Παπούα Νέα Γουινέα τουλάχιστον 50 θανάτους που θεωρήθηκαν ανθρωποθυσίες.

Οι κάτοικοι της Παπούα Νέα Γουινέα ήταν μέχρι πρόσφατα κανίβαλοι, κυρίως για τελετουργικούς λόγους που σχετίζονται με τοπικές δοξασίες.

Η φωτογραφία που βλέπετε, λέγεται ότι είναι του δράστη λίγο πριν τη σύλληψή του. Την έχουμε «κόψει», διότι στην κανονική της διάσταση δείχνει τον άνδρα να κρατά στα χέρια του ένα μισοφαγωμένο βρέφος. Είναι πολλή σκληρή για να δημοσιευτεί ολόκληρη και ζητούμε την κατανόησή σας.

tsantiri.gr 

Σχόλια