EKΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

EKΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ
Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 9 Μαρτίου 2025, μια ξεχωριστή μουσική εκδήλωση αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο «Αλέξης Μινωτής». Η βραδιά γέμισε από τις μελωδίες της Μεικτής Χορωδίας Ενηλίκων «Φιλομήλα», υπό τη διεύθυνση της ταλαντούχας Άννας Μαρίας Κότσιφα, ενώ τιμήθηκε για τη συνεισφορά στον Πολιτισμό η πολυαγαπημένη ηθοποιός, γυναίκα και μητέρα κ. Μελίνα Μποτέλλη.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με την παρουσία του Δημάρχου Αμπελοκήπων-Μενεμένης κ. Λάζαρου Κυρίζογλου, του Αντιδημάρχου Πολιτισμού κ. Παύλου Κεσόγλου και της Αντιδημάρχου Παιδείας κ. Μαρίας Αποστολίδου.
Η Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας είναι μια ευκαιρία να αναδείξουμε τη δύναμη, τη δημιουργικότητα και τον καθοριστικό ρόλο της γυναίκας σε όλες τις πτυχές της ζωής, ενώ μέσω δράσεων όπως αυτή, προάγουμε τις αξίες του σεβασμού και της ισότητας στην κοινωνία μας.
Η ζεστή υποδοχή του κοινού, η καλλιτεχνική ποιότητα της χορωδίας και η συγκινητική τιμητική διάκριση στη Μελίνα Μποτέλλη άφησαν ανεξίτηλο αποτύπωμα στη μνήμη όλων των παρευρισκομένων, μετατρέποντας την εκδήλωση σε ένα φόρο τιμής στη γυναίκα και την προσφορά της.