Εργαστήριο Εικαστικών για Ενήλικες // Έναρξη εγγραφών!

Εργαστήριο Εικαστικών για Ενήλικες // Έναρξη εγγραφών!
18 Οκτωβρίου, 2023

Εργαστήριο Εικαστικών για Ενήλικες // Έναρξη εγγραφών!

Ο νέος κύκλος του εργαστηρίου εικαστικών για ενήλικες ξεκινάει στο Τελλόγλειο από την Πέμπτη 23 Νοεμβρίου 2023. Τα μαθήματα, απευθύνονται σε όσους θέλουν να εξερευνήσουν τις ικανότητες τους στο ελεύθερο σχέδιο και να εισαχθούν στον μαγικό κόσμο της δημιουργίας, πάντα με στοχευμένη καθοδήγηση, εστιασμένη στις ανάγκες κάθε συμμετέχοντα.

Στο εργαστήριο, στην αρχή θα αναλυθούν με απλό τρόπο οι βασικές αρχές του ελεύθερου σχεδίου, με στόχο την εξοικείωση με τα υλικά, τις σκιές και τους τρόπους μετρήσεων, αναλογιών και ογκοπλασίας. Ταυτόχρονα με τις βασικές αρχές, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να πειραματιστούν με τεχνικές χαρακτικής και κολλάζ, και να εξοικειωθούν με το λαδοπαστέλ και την ακουαρέλα, βάζοντας χρώμα στα έργα τους!

Η σχεδίαση γίνεται σε χαμηλά καβαλέτα εντός του εκθεσιακού χώρου και στο εργαστήριο της αυλής. Οι συμμετέχοντες, θα πρέπει να έχουν τα δικά τους προσωπικά είδη σχεδίου όπως μολύβια ΗΒ, 2Β, 4Β, πινακίδα σχεδίασης (50x70 εκ.), σβηστήρα, σετ λαδοπαστέλ και φύλλα σχεδίασης (50x70 εκ.).

Μέρα & ώρα: Πέμπτη, 19:00 - 21:00

Διάρκεια: 23 Νοεμβρίου 2023 – 18 Απριλίου 2024

Κόστος: 200 ευρώ για δεκαοχτώ (18) δίωρα εργαστήρια

Ισχύει εκπτωτική πολιτική -10% για: άνεργους, εργαζόμενους Α.Π.Θ. και όσους έρθουν με κάποιο φίλο/η.

Η κράτηση θέσης για το εργαστήριο γίνεται μόνο με ηλεκτρονική πληρωμή πριν την έναρξη του εργαστηρίου, ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο https://shorturl.at/bfDOS.

Δεν γίνονται επιστροφές διδάκτρων, παρά μόνο αν δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος ελάχιστος αριθμός συμμετεχόντων.

Οι συναντήσεις γίνονται σε κλειστά τμήματα έως 9 άτομα/τμήμα.

Σχόλια