Μεσσήνη: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ -Αρπαξαν 135.000 ευρώ

Μεσσήνη: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ -Αρπαξαν 135.000 ευρώ
27 Ιουλίου, 2023

Μεσσήνη: Ένοπλη ληστεία με καλάσνικοφ στα ΕΛΤΑ -Αρπαξαν 135.000 ευρώ

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε στις 7:15 το πρωί σε υποκατάστημα των ΕΛΤΑ στη Μεσσήνη, την ώρα που οι τέσσερις υπάλληλοι που βρίσκονταν στα πόστα τους ετοιμάζονταν προκειμένου να ανοίξουν τις πόρτες για να εξυπηρετήσουν το κοινό.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι τρεις δράστες κατάφεραν να εισβάλουν στο εσωτερικό του υποκαταστήματος των ΕΛΤΑ και να απειλήσουν τους υπαλλήλους προκειμένου να τους δώσουν όσα χρήματα είχαν. Μάλιστα ο ένας εκ των δραστών, σύμφωνα με τις καταθέσεις που έλαβαν οι Αρχές, στέκονταν στην πόρτα του υποκαταστήματος κρατώντας ένα μακρύκανο όπλο, πιθανόν Καλάσνικοφ.

Άρπαξαν 135.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν
Οι άλλοι δύο απειλούσαν τους υπαλλήλους κρατώντας επίσης όπλα στα χέρια καταφέρνοντας να αποσπάσουν το χρηματικό ποσό των 135.000 ευρώ. Ακολούθως τράπηκαν σε φυγή προς άγνωστη κατεύθυνση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η ΕΛΑΣ έχει την πινακίδα του αυτοκινήτου των δραστών, το οποίο δεν φαίνεται να έχει χρησιμοποιηθεί ξανά στο παρελθόν σε ανάλογες παράνομες πράξεις. Οι αστυνομικοί εκτιμούν είτε ότι η πινακίδα του ΙΧ είναι πλαστή, είτε ότι ο πραγματικός κάτοχος του αυτοκινήτου δεν πρόλαβε να δηλώσει την κλοπή του στις Αρχές.

Αυτήν την ώρα οι έρευνες των Αρχών βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη προκειμένου να «χαρτογραφήσουν» την πορεία του ΙΧ και να φτάσουν στους δράστες της ένοπλής ληστείας.

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια