Πρεμιέρα στις Πανελλαδικές με δοκίμιο για τον ανθρωπισμό.

Πρεμιέρα στις Πανελλαδικές με δοκίμιο για τον ανθρωπισμό.
28 Μαΐου, 2014

Πρεμιέρα στις Πανελλαδικές με δοκίμιο για τον ανθρωπισμό.

Ζωντανά στη Πέλλα Τηλέραση, οι απάντήσεις και αναλύσεις των θεμάτων όλων των μαθημάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων κάθε φορά στις 2:30 με τη συνεργασία του φροντιστηρίου Θεωρία και Πράξη.
Σήμερα 2:30 μ.μ. ζωντανά οι απαντήσεις του μαθήματος της Έκθεσης.

Χωρίς απρόοπτα έγινε σήμερα η πρεμιέρα των πανελλαδικών εξετάσεων, με το μάθημα των Νέων Ελληνικών, το οποίο περιλαμβάνει και την έκθεση. Η εκπομπή των θεμάτων έγινε κανονικά στις 9 το πρωί, ενώ οι 105.000 μαθητές που διεκδικούν μία από τις περίπου 72.000 θέσεις σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ, κλήθηκαν να αναπτύξουν τις σκέψεις τους,γύρω από ένα δοκίμιο του Ι.Μ. Παναγιωτόπουλου, που αναφέρεται στον Ανθρωπισμό.
Την Παρασκευή συνεχίζονται οι εξετάσεις Οι πανελλαδικές συνεχίζονται την Παρασκευή, με τα μαθήματα Γενικής Παιδείας: Φυσική, Βιολογία, Μαθηματικά και Ιστορία. Οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων θα αρχίσουν στις 21 Ιουνίου, ενώ οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΤΕΦΑΑ θα πραγματοποιηθούν, από τις 23 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου. Στα μέσα Ιουνίου, εξάλλου, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσέλθουν στα σχολεία τους όπου υπέβαλαν την αίτηση - δήλωση του Φεβρουαρίου για να αποκτήσουν προσωπικό κωδικό ασφαλείας, τον οποίο θα χρησιμοποιήσουν κατά την ηλεκτρονική υποβολή του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Από την Τράπεζα Θεμάτων για πρώτη φορά τα θέματα Σημειώνεται ότι για πρώτη φορά φέτος στις προαγωγικές εξετάσεις της Α' Λυκείου, το 50% των ερωτήσεων θα αντληθεί από τη νεοσύστατη Τράπεζα Θεμάτων. Η Τράπεζα Θεμάτων περιλαμβάνει περισσότερα από 9.000 θέματα διαβαθμισμένης δυσκολίας, τα οποία από χθες βρίσκονται αναρτημένα στην ιστοσελίδα exams-repo.citi.gr και είναι προσβάσιμα από όλους. Με θέματα από την Τράπεζα θα εξεταστούν μόνο τα υποχρεωτικά μαθήματα.

Σχόλια