Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα: Ανοιχτό από σήμερα το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων

Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα: Ανοιχτό από σήμερα το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων
24 Οκτωβρίου, 2023

Στεγαστικό φοιτητικό επίδομα: Ανοιχτό από σήμερα το σύστημα για την υποβολή αιτήσεων

'Ανοιξε και πάλι, από σήμερα, Τρίτη , το σύστημα του υπουργείου Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού για την υποβολή αιτήσεων για το στεγαστικό φοιτητικό επίδομα του ακαδημαϊκού έτους 2022/2023.

Όπως είχε υποσχεθεί και ανακοινώσει η πολιτική ηγεσία του ΥΠΑΙΘΑ δίνεται η δεύτερη ευκαιρία να επιδοτηθούν δικαιούχοι που για οποιονδήποτε λόγο δεν πρόλαβαν την προηγούμενη προθεσμία υποβολής αίτησης, η οποία έληξε στις 03.10.2023. Στην ανακοίνωση περιλαμβάνονταθ όλες οι απαιτούμενες, για την επιτυχή υποβολή τη αίτησης, διαδικασίες.

Η ανακοίνωση του ΥΠΑΙΘΑ έχει ως εξής:
«Την υποβολή αιτημάτων για το στεγαστικό επίδομα ακαδημαϊκού έτους 2022-2023, θα επιτρέπει, εκ νέου, από σήμερα Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2023 έως και την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023 το σύστημα για τους ενδιαφερόμενους-δικαιούχους που δεν υπέβαλλαν αίτηση εντός της προηγούμενης προθεσμίας (27/9-03/10).

Όπως διευκρινίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, οι ενδιαφερόμενοι-δικαιούχοι θα πρέπει να επισκέπτονται την ειδική εφαρμογή στεγαστικού επιδόματος https://stegastiko.minedu.gov.gr, προκειμένου να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους.

Για την είσοδό τους στην ηλεκτρονική εφαρμογή, οι αιτούντες θα χρησιμοποιήσουν το όνομα χρήστη (username) και τον κωδικό (password) που τους χορηγήθηκε από την Α.Α.Δ.Ε. για τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του TAXISnet.

Περισσότερες πληροφορίες δίδονται στη σχετική εγκύκλιο που αφορά στη χορήγηση του στεγαστικού επιδόματος για το ακαδημαϊκό έτος 2022-2023».

Πηγή: iefimerida.gr

Σχόλια