Ευκαιρίες εργασίας για επαγγελματίες επεξεργασίας μετάλλου στην Γερμανία

Ευκαιρίες εργασίας για επαγγελματίες επεξεργασίας μετάλλου στην Γερμανία
17 Νοεμβρίου, 2022

Ευκαιρίες εργασίας για επαγγελματίες επεξεργασίας μετάλλου στην Γερμανία

Η εκδήλωση ευρέσεως εργασίας «Your Mellon Event» έρχεται για ακόμη μία φορά στην Θεσσαλονίκη. Το Σάββατο 10 Δεκεμβρίου οι επαγγελματίες που ειδικεύονται στην επεξεργασία μετάλλου θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά εκπροσώπους γερμανικών εταιριών του κλάδου και να διεκδικήσουν μία θέση εργασίας στην Γερμανία.

Συγκεκριμένα, ζητούνται συγκολλητές, μηχανικοί και εφαρμοστές, οι οποίοι καλούνται σε μία «speed-dating» συνέντευξη, όπου θα χρειαστεί να δείξουν στην πράξη τις γνώσεις τους χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό του κέντρου που θα υλοποιηθεί η εκδήλωση.

Το νέο «Your Mellon Event» θα πραγματοποιηθεί στο κέντρο συγκόλλησης και κοπής μετάλλων Μ. ΤΖΙΓΚΑ & ΣΙΑ ΟΕ επί της οδού Γιαννιτσών 156 στην Θεσσαλονίκη, από τις 10:00 έως τις 16:00.

Οι υποψήφιοι δεν είναι απαραίτητο να γνωρίζουν γερμανικά, καθώς οι συνεντεύξεις θα υλοποιηθούν με τη συμμετοχή επαγγελματία διερμηνέα.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να κλείσουν θέση για συνέντευξη συμπληρώνοντας την ηλεκτρονική φόρμα στο: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Η εκδήλωση είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Όσοι επαγγελματίες προσληφθούν και επιθυμούν να μάθουν τη γερμανική γλώσσα, θα μπορούν να επικοινωνήσουν απευθείας με τους καθηγητές γερμανικών της Your Mellon Education και να επιλέξουν ανάμεσα στα πακέτα διαδικτυακών μαθημάτων.

Πληροφορίες εκδήλωσης

  • Ημερομηνία: Σάββατο 10 Δεκεμβρίου 2022
  • Τοποθεσία: ΤΖΙΓΚΑ & ΣΙΑ ΟΕ, Θεσσαλονίκη, Γιαννιτσών 156
  • Ώρες: 10:00 – 16:00
  • Φόρμα εκδήλωση ενδιαφέροντος: https://yourmellon.com/εκδηλώσεις

Σχετικά με την Your Mellon

Η Your Mellon είναι μια ελληνική εταιρεία που ιδρύθηκε το 2019 και δραστηριοποιείται στην Γερμανία. Η εταιρεία δημιούργησε την ηλεκτρονική πλατφόρμα εύρεσης εργασίας www.yourmellon.com, που συνδέει άμεσα και εύκολα εργαζόμενους με επιχειρήσεις από την Γερμανία, την Αυστρία και την Ελβετία.

Η πλατφόρμα σήμερα διαθέτει περισσότερους από 20.000 εγγεγραμμένους χρήστες, οι οποίοι αναζητούν αγγελίες εργασίας στον τομέα ενδιαφέροντος τους. Το yourmellon.com προσφέρει τη δυνατότητα άμεσης επικοινωνίας με εργοδότες, την εύρεση μοναδικών ευκαιριών εργασίας καθώς και τη δημιουργία αίτησης, γρήγορα, εύκολα και απλά!

Σχετικά με τα Your Mellon Events

Η εταιρεία Your Mellon διοργανώνει αποκλειστικές εκδηλώσεις για άτομα που ψάχνουν εργασία και εταιρείες που αναζητούν εργατικό δυναμικό. Προσφέρουμε και στις δύο πλευρές την ευκαιρία να συναντήσουν τους κατάλληλους υποψηφίους ή εταιρείες σε μια διαδικασία “Speed Dating ”. Τα Your Mellon Events είναι δωρεάν για τους εργαζόμενους.

Σχόλια