Π. Καμμένος: Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί

Π. Καμμένος: Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί
16 Μαρτίου, 2016

Π. Καμμένος: Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί

Στην παραίτηση του αναπληρωτή υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής επέμεινε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος, χαρακτηρίζοντας «εθνικά επιζήμια» την αναφορά του κ. Μουζάλα, ο οποίος μιλώντας χθες το βράδυ στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ χρησιμοποίησε τον όρο «Μακεδονία», αναφερόμενος στην ΠΓΔΜ.

 «Ο κ. Μουζάλας οφείλει να παραιτηθεί. Δεν υπάρχουν γκάφες στην πολιτική. Τις γκάφες τις πληρώνουμε» δήλωσε ο κ. Καμμένος στον τηλεοπτικό σταθμό Mega γνωστοποιώντας ότι αύριο πρωί συγκαλείται η Κ.Ο. των ΑΝΕΛ για να συζητήσει το θέμα. 

 Ανέφερε ακόμη ότι αφού είδε το επίμαχο βίντεο με τις δηλώσεις του κ. Μουζάλα, μίλησε με τον Πρωθυπουργό, τον ενημέρωσε και εκείνος του είπε ότι θα δει το θέμα. 

 Χαρακτήρισε επίσης ειλικρινή τη σχέση του με τον Πρωθυπουργό. «Όταν ο ένας έχει μία θέση, όσο σκληρή κι αν είναι την λέει στον άλλο», είπε, προσθέτοντας ότι «δεν μπορεί να αφήνουμε τέτοιου είδους φαινόμενα να χτυπήσουν την εθνική συνοχή». 

 Επανέλαβε στη συνέχεια ότι «δεν δεν μπορεί να συνεχίσει ο κ. Μουζάλας να είναι υπουργός αυτής της κυβέρνησης», προσθέτοντας ότι αυτό που είπε χθες το βράδυ ο αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής προκάλεσε «τεράστια εθνική ζημιά». 

 Όπως υποστήριξε ο υπουργός Άμυνας, δεν είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μουζάλας κάνει άστοχες δηλώσεις. «Έκανε εκτίμηση για 150.000 πρόσφυγες και το μάζεψε, μετά μίλησε κάπου αλλού για ενσωμάτωση. Δεν γίνεται τέτοια λάθη να τα καταπίνουμε και μάλιστα σε τέτοια θέματα εθνικά ευαίσθητα», τόνισε.

Σχόλια