Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Νέα Δημοκρατία.

Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Νέα Δημοκρατία.
28 Απριλίου, 2023

Βελόπουλος: Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Νέα Δημοκρατία.

«Δεν πρόκειται να συνεργαστώ με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και με τη Νέα Δημοκρατία, τελεία και παύλα» τόνισε ο πρόεδρος της Ελληνικής Κυριάκος Βελόπουλος.

Ο κ. Βελόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στον τηλεοπτικό σταθμό Κρήτη ΤV ο οποίος με φόντο τις τελευταίες εξελίξεις με βουλευτές του κόμματος του, ξεκαθάρισε ότι «όταν έχεις θεσμικά όργανα, παραπέμπεις στην Επιτροπή Δεοντολογίας για εξηγήσεις και όχι σε απολογία».

«Το email που εστάλη, μιλούσε για εξηγήσεις και όχι για απολογία» είπε, ενώ ανέφερε πως «η υπόθεση είναι πλέον στα δικαστήρια, με παρέμβαση του εισαγγελέα , συμπληρώνοντας ότι «δεν θα αφήσει καμία σκιά να υπάρχει στην Ελληνική Λύση».

Βελόπουλος: Το καλάθι του αποστάτη πολιτικού το κινεί η ΝΔ
«Ξέρουμε και το ραντεβού πότε έγινε, ξέρουμε με ποιους έγινε, ξέρουμε και τα ονόματα και υπάρχουν και άνθρωποι που μπορούν να το επιβεβαιώσουν» ανέφερε ο Κυριάκος Βελόπουλος διευκρινίζοντας ότι «όταν θίγεται η υπόληψη σου το πρώτο πράγμα που κάνεις είναι να στραφείς με εξώδικο, αγωγή ή μήνυση» και πως μέχρι σήμερα τίποτα από αυτά δεν έχει γίνει.

«Το καλάθι του αποστάτη πολιτικού το κινεί η ΝΔ εδώ και πολύ καιρό, πολύ πριν το καλάθι του κ. Γεωργιάδη» είπε ο κ. Βελόπουλος που αναφέρθηκε σε μια σειρά δημοσιεύματα από τον περασμένο Σεπτέμβρη, περί αποστασίας βουλευτών της Ελληνικής Λύσης.

Βελόπουλος: Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης
«Το μεγαλύτερο πρόβλημα της ΝΔ είναι η επιβίωση του αρχηγού της. Η Νέα Δημοκρατία θα υπάρχει και μετά τον Μητσοτάκη, αλλά ο Μητσοτάκης δεν θα υπάρχει αν χάσει τις εκλογές ή αν δεν τις κερδίσει όπως θέλει εκείνος, να είναι αυτοδύναμος ή αν δεν συμφωνήσει ο Ανδρουλάκης να συγκυβερνήσουν» είπε ο Κυριάκος Βελόπουλος, ο οποίος για τη δικαιοσύνη ανέφερε ότι Ν.Δ-ΣΥΡΙΖΑ -ΠΑΣΟΚ «έχουν από τώρα όσμωση μεταξύ τους και κάνουν μοχλεύσεις» αναφέροντας ότι από κοινού και τα τρία κόμματα «διευκόλυναν τις αποφυλακίσεις πολυισοβιτών που είχαν διαπράξει βαριά αδικήματα, μετέτρεψαν κακουργήματα σε πλημμελήματα όπως την κλοπή σιδηροδρομικού υλικού, μείωσαν τις ποινές σε εγκλήματα όπως εμπορία ναρκωτικών, εμπορία όπλων και αρχαιοκαπηλία, έκαναν πλημμέλημα την προμήθεια και κατοχή εκρηκτικών υλών και την κατασκευή μολότοφ, ενώ μείωσαν την ποινή στην ανθρωποκτονία».

Ο κ. Βελόπουλος αναφέρθηκε στις θέσεις της Ελληνικής Λύσης για την οικονομία, λέγοντας ότι μετά τις εκλογές τα πράγματα θα είναι ακόμη πιο δύσκολα και πως το χρέος έχει φτάσει ήδη τα 400 δισ. . Αναφέρθηκε επίσης στα εθνικά θέματα, αλλά και τους υδρογονάνθρακες, αντιδρώντας σε οποιοδήποτε όπως είπε σενάριο συνεκμετάλλευσης.

«Εμείς με την Τουρκία έχουμε ένα θέμα, την ΑΟΖ, θα πάμε στο Αμβούργο εκεί είναι οι θαλάσσιες ζώνες unclos, όχι στη Χάγη» ανέφερε , επαναλαμβάνοντας ότι αποστρατικοποιούνται τα ελληνικά νησιά.

Ο Κυριάκος Βελόπουλος κάλεσε τους νέους να ψηφίσουν όχι με οργή αλλά με σκέψη και σοβαρότητα, ενώ για τους πολιτικούς του αντιπάλους, ανέφερε ότι «είναι πολύ λίγοι για τα πουπουλένια μεγάλα προβλήματα».

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια