AC/DC LIVE IN ATHENS

AC/DC LIVE IN ATHENS
29 Μαΐου, 2009

AC/DC LIVE IN ATHENS

Ποιο Βατοπέδι και ποιος Βουλγαράκης. Ποια Siemens και ποιος Χριστοφοράκος. Ποιες ευρωεκλογές και ποιο debate. Ποια Μαντόνα και ποιοι Depeche Mode. To μεγαλύτερο σκάνδαλο της φετινής χρονιάς ακούει στο όνομα Angus Young και «έσκασε» την Πέμπτη 28 Μαΐου, στην αρένα του Ολυμπιακού Σταδίου!
Ποιος είναι αυτός;Πρόκειται λοιπόν για έναν μικροσκοπικό τύπο άνω των 50 Μάιων με αστείρευτη ενέργεια. Διαθέτει κάτι σαν …. εναλλασσόμενο και συνεχές ρεύμα ΑC DC (Alternating Current/Direct Current) και κουβαλάει την ίδια τρέλα από το 1973, ημερομηνία ίδρυσης του πιο hot hard rock συγκροτήματος στον πλανήτη. Μαθαίνω ότι ο Angus και η παρέα του κατεβαίνουν με άγριες διαθέσεις έχοντας μαζί τους επτακόσια φώτα, έξι τόνους μηχανήματα, τέσσερα κανόνια, τεράστιες καμπάνες κατευθείαν ….από την κόλαση (Hells Bells) και ένα κοινό που περίμενε 25 ολόκληρα χρόνια για να τους ακούσει να παίζουν live στην Ελλάδα.
Το διάσημο αυστραλιανό συγκρότημα έρχεται για πρώτη φορά στη χώρα μας, στο πλαίσιο της πρώτης -μετά το 2001- παγκόσμιας περιοδείας του Black Ice και 60.000 θεατές τους είδαν live.
Το πρόσφατο ομώνυμο άλμπουμ τους σημειώνει τεράστια επιτυχία και βρέθηκε στην κορυφή των chart σε 29 χώρες. Στη χώρα μας μάλιστα το άλμπουμ έγινε χρυσό μέσα σε δύο εβδομάδες.
Για περισσότερο από τρεις δεκαετίες, οι αδερφοί Γιανγκ βρίσκονται στην κορυφή της επιτυχίας, με τραγούδια - σταθμούς όπως το Back In Black, Hell's Bell, Highway to Hell, For Those About To Rock.
Το σημαντικότερο κιθαριστικό δίδυμο στην ιστορία της ροκ έχει καταφέρει να μπει για τα καλά στη μουσική συνείδηση εκατομμυρίων ανθρώπων, ανεξάρτητα των μουσικών προτιμήσεων τους. Χαρακτηριστικά τους, η μοναδική τους ενέργεια και η εκκεντρικά Rock N Roll σκηνική παρουσία τους.

Σχόλια