Η Σαββίνα Γιαννάτου για μια μουσική παράσταση

Η Σαββίνα Γιαννάτου για μια μουσική παράσταση
8 Φεβρουαρίου, 2008

Η Σαββίνα Γιαννάτου για μια μουσική παράσταση

Η ΣΑΒΒΙΝΑ ΓΙΑΝΝΑΤΟΥ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ Την γνωστή και καταξιωμένη ερμηνεύτρια Σαββίνα Γιαννάτου θα φιλοξενήσει το Θεατρικό Εργαστήρι Γιαννιτσών για μία και μόνο μουσική παράσταση την Τρίτη 19 Φεβρουαρίου στις 9μμ στην Θεατρική Σκηνή του Θ.Ε.Γ. (Μαδύτου 10) σε μία σύμπραξη με τον επίσης γνωστό και καταξιωμένο Κώστα Θεοδώρου. Η Σαββίνα Γιαννάτου αποτελεί μία από τις πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις στο χώρο της μουσικής και δικαίως έχει κερδίσει την εκτίμηση αλλά και τη διεθνή αναγνώριση. Λειτουργώντας ως μία από τις σημαντικότερες πρέσβειρες της ελληνικής μουσικής στον κόσμο, συμμετέχει στα σημαντικότερα world festivals, δισκογραφεί για την ECM και εντυπωσιάζει κοινό και κριτικούς τόσο με τη μοναδική φωνή της, όσο και με τις ξεχωριστές μουσικές προτάσεις που παρουσιάζει. Η Σαββίνα Γιαννάτου, μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με διεθνή αναγνώριση, το συγκρότημα Primavera en Salonico, το οποίο απαρτίζεται από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς και η Lamia Bedioui από την Τυνησία παρουσιάζουν ειδικά επιλεγμένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο. ένα γοητευτικό ταξίδι σε τόπο και χρόνο με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία, το Λίβανο, την Ιταλία, την Κάτω Ιταλία (Ελληνόφωνοι και Αρβανίτες), Κορσική, Σαρδηνία, Ισπανία, Αφρική και Καραϊβική.
Παραδοσιακά τραγούδια, όπως παρουσιάστηκαν στην δισκογραφία της (Παναγιές του Κόσμου, Τραγούδια της Μεσογείου, Άνοιξη στη Σαλονίκη. Terra Nostra), αλλά και νέα τραγούδια της διεθνούς ethnic σκηνής. Εισιτήρια πρωπολούνται στο καφέ «Ανατολή της Δύσης» δίπλα στο «Ρολοϊ» (κοντά στο 3ο Δημοτικό Σχολείο) και η τιμή του ανέρχεται στα 15 ευρώ. Για κρατήσεις θέσεων στο τηλ. 2382024298.
Η Σαββίνα Γιαννάτου, μία από τις σημαντικότερες Ελληνίδες ερμηνεύτριες με διεθνή αναγνώριση, το συγκρότημα Primavera en Salonico, το οποίο απαρτίζεται από εξαιρετικούς σολίστες μουσικούς και η Lamia Bedioui από την Τυνησία παρουσιάζουν ειδικά επιλεγμένα έντεχνα και λαϊκά τραγούδια από τη Μεσόγειο και ολόκληρο τον κόσμο. ένα γοητευτικό ταξίδι σε τόπο και χρόνο με τραγούδια από την Ελλάδα, την Κύπρο, την Αρμενία, το Λίβανο, την Ιταλία, την Κάτω Ιταλία (Ελληνόφωνοι και Αρβανίτες), Κορσική, Σαρδηνία, Ισπανία, Αφρική και Καραϊβική. Παραδοσιακά τραγούδια, όπως παρουσιάστηκαν στην δισκογραφία της (Παναγιές του Κόσμου, Τραγούδια της Μεσογείου, Άνοιξη στη Σαλονίκη. Terra Nostra), αλλά και νέα τραγούδια της διεθνούς ethnic σκηνής.

Σχόλια