ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΓ

ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΓ
15 Σεπτεμβρίου, 2008

ΣΧΟΛΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΤΗΣ ΔΕΠΑΓ

Η ΔΕΠΑΓ ξεκινάει την λειτουργία της Σχολής Πληροφορικής. Έπειτα από μια επιτυχημένη χρονιά, όπου πάνω από 300 άτομα πέτυχαν στις εξετάσεις και έγιναν κάτοχοι του αναγνωρισμένου πιστοποιητικού «CambridgeInternationalDiplomaINITSkills», η Σχολή ανοίγει και πάλι τις πόρτες της με σκοπό να συνεχιστούν οι επιτυχίες και να γίνουν ακόμη περισσότερες. Σε ένα άρτια εξοπλισμένο εργαστήριο Πληροφορικής στο Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών, με τη βοήθεια καθηγητών που είναι κάτοχοι Πτυχίων Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στην Πληροφορική και υπό την καθοδήγηση του υπεύθυνου σπουδών κ. Γιώργου Τσισλιάνη οι μαθητές είναι σίγουρο πως θα λάβουν όλα τα απαραίτητα εφόδια για να επιτύχουν στις εξετάσεις. Οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να γίνουν κάτοχοι των αναγνωρισμένων τίτλων σπουδών CambridgeInternationalDiplomaINITSkills και IT Skills Proficiency Cambridge International Diploma IN IT Skills Είναι βασισμένο στο σύγχρονο λογισμικό και πληρεί τις απαιτήσεις της κοινής Υπουργικής Απόφασης (ΚΥΑ) των Υπουργείων Εσωτερικών και Εθνικής Παιδείας & Θρησκευμάτων, εξετάζει τις πιο σημαντικές δεξιότητες στην Τεχνολογία της Πληροφορικής και έχει πιστοποιηθεί από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (ΟΕΕΚ) με την Γ/4516/2006 απόφαση ως Αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Δημόσιο για τους Διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ. Τα πιστοποιητικά Cambridge International in Diploma IT Skills απευθύνονται σε κάθε υποψήφιο, είτε είναι μαθητής, φοιτητής ή εργαζόμενος. Μπορεί να βελτιώσει τις δεξιότητες του στη χρήση του Ηλεκτρονικού Υπολογιστή και να αποκτήσει αναγνωρισμένη πιστοποίηση. Ακόμη κι αν δεν υπάρχει προηγούμενη γνώση ή εμπειρία στη χρήση Η/Υ είναι ιδανικό για την απόκτηση βασικών γνώσεων και δεξιοτήτων σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις στη χρήση του υπολογιστή. IT Skills Proficiency Είναι το μόνο αναγνωρισμένο πιστοποιητικό που εκδίδεται από τμήμα Διεθνών Εξετάσεων του μεγαλύτερου Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου. • Το τμήμα διεθνών εξετάσεων του Πανεπιστημίου Cambridge αναγνωρίζεται σε όλο τον κόσμο από Υπουργεία Παιδείας, Πανεπιστήμια, Δημόσιους και Ιδιωτικούς Οργανισμούς.
• Έχει τα χαμηλότερα και ανταγωνιστικότερα εξέταστρα. • Η βαθμολογία είναι αντικειμενική γι΄ αυτό διευκολύνει τη επιτυχία του εξεταζόμενου.
• Στους σπουδαστές παρέχεται πλήρη εκπαιδευτική υποστήριξη. Δεν χρειάζεται ετήσια ανανέωση και δεν έχει ημερομηνία λήξεως. • Είναι προνόμιο να έχει κανείς στο βιογραφικό του το Cambridge, καθώς οι κάτοχοι του συγκεκριμένου πιστοποιητικού είναι περιζήτητοι στον ανταγωνιστικό χώρο του ιδιωτικού τομέα. • Το IT Skills Proficiency είναι αναγνωρισμένο από το Ελληνικό Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων (ΟΕΕΚ) και αποδεκτό από το ΑΣΕΠ. Σκοπός του IT Skills Proficiency είναι να αξιολογήσει την ικανότητα ενός υποψηφίου να χρησιμοποιεί την Τεχνολογία των Πληροφοριών και Επικοινωνιών σε προχωρημένο επίπεδο αποτελεσματικά όταν χρησιμοποιεί συγκεκριμένες εφαρμογές λογισμικού.
Είναι κατάλληλο για μαθητές, εργαζόμενους και εκπαιδευόμενους που θέλουν να αναπτύξουν προχωρημένες πρακτικές και δεξιότητες στην Τεχνολογία των Πληροφοριών και των επικοινωνιών αλλά και για εκείνους που θέλουν να τους αναγνωριστούν προχωρημένες δεξιότητες που ήδη έχουν αποκτήσει. Πληροφορίες – Εγγραφές Πνευματικό Κέντρο Γιαννιτσών κ. Ελένη Αρχιτεκτονίδου 23820 84371

Σχόλια