Άδωνις Γεωργιάδης: Έριξε πυρά σε Α. Τζιτζικώστα και Ε. Μεϊμαράκη σε συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση. Βιντεο

Άδωνις Γεωργιάδης: Έριξε πυρά σε Α. Τζιτζικώστα και Ε. Μεϊμαράκη σε συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση. Βιντεο
14 Δεκεμβρίου, 2015

Άδωνις Γεωργιάδης: Έριξε πυρά σε Α. Τζιτζικώστα και Ε. Μεϊμαράκη σε συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση. Βιντεο

Αποκλειστική συνέντευξη στην Πέλλα τηλεόραση και στον δημοσιογράφο διευθυντή προγράμματος και ενημέρωσης Χρήστο Δημητριάδη παραχώρησε ο υποψήφιος Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή την επίσκεψη του στην Πέλλα λόγω της προεκλογικής περιόδου. Ο ίδιος τόνισε ότι αν ήταν ο ίδιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας ο νομός Πέλλας θα ήταν διαφορετικός και θα είχε σαφώς σύνδεση με την Εγνατία. Όπως άλλωστε δήλωσε δεν επιθυμεί να διαπιστώνει τα προβλήματα αλλά να τα λύνει. Τόνισε ότι ως Περιφερειάρχης ο κος Τζιτζικώστας έχει να κάνει πολύ δουλειά. Αναφορικά με την μορφή που θα έχει η Νέα Δημοκρατία αν οι πολίτες τον αναδείξουν αρχηγό, ο κος Γεωργιάδης τόνισε ότι θα μια διαφορετική Νέα Δημοκρατία, ζωντανή και μέσα στην κοινωνία, κινηματική όπου ο ίδιος ως αρχηγός θα επισκέπτεται το πρόβλημα στη βάση του και δεν θα έχει τη λογική του ώριμου φρούτου. Θα διεκδικεί σε πρώτο πλάνο την πτώση του ΣΥΡΙΖΑ.
Αναφορικά με την ανοικτή διαδικασία εκλογής νέου αρχηγού τόνισε ότι είναι υπέρ αλλά θα πρέπει με βάση το καταστατικό να λυθούν τεχνικά ζητήματα τα οποία υπάρχουν. Ως το μοιραίο πρόσωπο της πτώσης του Αντώνη Σαμαρά, τον Φώτη Κουβέλη που δεν στήριξε πρόεδρο της δημοκρατίας με αποτέλεσμα να φέρει τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία που έκανε εγκλήματα, τον χαρακτήρισε ο κος Γεωργιάδης καθώς απεδείχθη ανάξιος της εμπιστοσύνης του Ελληνικού λαού. Έπρεπε να είχε δεχθεί να γίνει Πρόεδρος της Δημοκρατίας ο ίδιος. Ακόμη έκανε άνοιγμα σε πολιτικούς όπως ο Στέφανος Μάνος και ο Γιώργος Καρατζαφέρης τονίζοντας ότι και οι δυο έχουν θέση στη Νέα Δημοκρατία αλλά όχι ο Πάνος Καμμένος που βοήθησε τον ΣΥΡΙΖΑ να έρθει στην εξουσία και τον στηρίζει με νύχια και με δόντια. Ανοικτό άφησε το ενδεχόμενο η γυναίκα του Ευγενία Μανωλίδου που τον συνόδευε κατά την περιοδεία του στην Πέλλα, να ασχοληθεί με την πολιτική αν το επιθυμεί, δήλωσε ο κος Γεωργιάδης.
Αναφορικά με το ψήλωμα των διοικητών των νοσοκομείων απείλησε την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας ότι θα προβεί σε δικαστική διένεξη αν βγει δικαστική απόφαση από θιγόμενους διοικητές οι οποίοι απομακρύνθηκαν με αυτό τον ποταπό τρόπο. Δεν θεωρεί ο ίδιος πιθανό η Ελλάδα να οδηγηθεί σε GREXIT καθώς τεχνικά στην πρώτη πενταετία δεν προβλέπονται λήξεις μεγάλων ποσών και ομολόγων. Βλάκας να είναι κάποιος μπορεί πλέον να αντιληφθεί τα μεγάλα σκάνδαλα του ΣΥΡΙΖΑ όπως με τον Φλαμπουράρη, τον Σταθάκη και το ξεπούλημα των τραπεζών. Βίαια το Κράτος έχασε δισεκατομμύρια σε ένα χρόνο. Είναι ντροπή αυτό που γίνεται. Πρέπει να ντρέπονται τόνισε χαρακτηριστικά. Ειδικότερα στον θέμα των αγροτών αναρωτήθηκε γιατί ο αγρότες αφού το ξέρανε ότι θα έρθει αρμαγεδώνας , δεν κατανοεί για ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς θα δώσουμε τη μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή για να μην περάσουν τα επονείδιστα μέτρα τα οποία θα αφανίσουν τον κλάδο. Η Νέα Δημοκρατία κράτησε χαμηλά την φορολογία των αγροτών. Τέλος άφησε αιχμές και προς τον Ευάγγελο Μεϊμαράκη τονίζοντας ότι αποτελεί ντροπή δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του Κόμματος (σ σ Ε. Στυλιανίδης και Σ. Ιωαννίδης) ήταν αγκαλιά με τον υβριστή της Νέας Δημοκρατίας Λάκη Λαζόπουλο. Εγώ δεν θέλω αυτή τη Νέα Δημοκρατία αλλά μια Νέα Δημοκρατία όπου όλους αυτούς θα τους διώξει.

BINTEO

" frameborder="0" allowfullscreen>

Σχόλια