1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Σ.Ε.Κ)

1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Σ.Ε.Κ)
30 Απριλίου, 2009

1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Σ.Ε.Κ)

Το 1ο ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ (Σ.Ε.Κ) Γιαννιτσών ως σχολική μονάδα υπεύθυνη για τη διδασκαλία των εργαστηριακών μαθημάτων και του εργαστηριακού μέρους των μικτών μαθημάτων του προγράμματος σπουδών του 1ου ΕΠΑΛ, 2ου ΕΠΑΛ, Εσπερινού ΕΠΑΛ και Ι.Ε.Κ Γιαννιτσών, διοργανώνει Έκθεση Έργων μαθητών/τριών από τη Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 και ώρα 12.00 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Σχολικού Συγκροτήματος Επαγγελματικής Εκπαίδευσης Γιαννιτσών, στον Πενταπλάτανο. Η έκθεση θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι την Παρασκευή 8 Μαΐου 2009 από 9.30 π.μ μέχρι 13.30 μ.μ.
Τα εργαστηριακά μαθήματα του προγράμματος σπουδών των παραπάνω σχολικών μονάδων στοχεύουν στην αξιοποίηση της εξειδικευμένης τεχνικής-επαγγελματικής γνώσης και τη σύνδεση της θεωρίας με την πράξη, έτσι ώστε οι μαθητές/τριές μας να είναι σε θέση να καλλιεργήσουν τις δεξιότητές τους και να αναδείξουν τις κλίσεις τους, με σκοπό την ένταξή τους στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου, η Έκθεση θα φιλοξενεί έργα των μαθητών/τριών των τομέων Πληροφορικής, Υγείας και Πρόνοιας, Γεωπονίας, Μηχανολογίας, Οχημάτων, Ηλεκτρολογίας, Ηλεκτρονικής, Δομικών Έργων, Εφαρμοσμένων Τεχνών και Οικονομίας-Διοίκησης και σκοπό έχει τη σύνδεση του σχολείου με την κοινωνία και την ανάδειξη των ικανοτήτων και των κλίσεων των μαθητών/τριών της Τεχνικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης.
Καλούμε τους πολίτες της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής – γονείς, εκπαιδευτικούς και μαθητές- να τιμήσουν με την παρουσία τους την έκθεση των παιδιών μας, επιβραβεύοντας τη φιλότιμη προσπάθειά τους.
Σας προ(σ)καλούμε να γνωρίσετε τα παιδιά μας/σας μέσα από τα έργα τους.

Σχόλια