Ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου Γιαννιτσών

Ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου Γιαννιτσών
3 Αυγούστου, 2009

Ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου Γιαννιτσών

Συνεχίζονται κανονικά οι εργασίες ασφαλτόστρωσης στα Τοπικά Διαμερίσματα και στους οικισμούς του Δήμου Γιαννιτσών. Συνεργεία της αναδόχου εταιρίας έχουν ολοκληρώσει την τοποθέτηση νέου ασφαλτοτάπητα στους δρόμους του Μεσιανού και ήδη ξεκίνησαν οι εργασίες στις Αμπελιές. Συγκεκριμένα σε πρώτη φάση θα γίνει η διαμόρφωση των οδών με την απομάκρυνση της παλιάς ασφάλτου και στη συνέχεια θα γίνει κανονικά η ασφαλτόστρωση με νέο τάπητα.
Οι συγκεκριμένες εργασίες συμπληρώνουν ένα πλέγμα παρεμβάσεων που αφορά κυρίως την δημιουργία νέου δικτύου ύδρευσης αλλά και την κατασκευή πεζοδρομίων σε κεντρικούς δρόμους των οικισμών.
Παράλληλα σε εξέλιξη βρίσκεται και το πρόγραμμα αποκατάστασης των παιδικών χαρών στους οικισμούς τους δήμου αλλά και στους αντίστοιχους χώρους αναψυχής μέσα στην πόλη.
Ήδη ένα μεγάλο μέρος του σχεδιασμού της Δημοτικής Αρχής που αφορά σημαντικές παρεμβάσεις στις υποδομές στους οικισμούς του δήμου έχει υλοποιηθεί ενώ μέσα στη χρονιά αναμένεται να ακολουθήσουν τα έργα ασφαλτόστρωσης στο Αρχοντικό, Λεπτοκαρυά, Μελίσσι όπου εκτελούνται τα έργα ύδρευσης και αποχέτευσης καθώς και σε οδούς της πόλης των Γιαννιτσών.
Σε σχετική δήλωσή του ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Γιαννιτσών Αρνάκης Τιμόθεος τόνισε: «Συνεχίζουμε τη εφαρμογή του σχεδίου μας όπως το έχουμε προγραμματίσει από την αρχή της θητείας μας, πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σχέδιο παρεμβάσεων που ξεκίνησε από τους οικισμούς του δήμου και θα καταλήξει στις γειτονιές και στο κέντρο της πόλης. Γνωρίζω καλά ότι υπάρχουν ανάγκες για τις οποίες οι πολίτες μας ζητούν να μεριμνήσουμε άμεσα. Αυτό προσπαθούμε να κάνουμε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα και χωρίς να ξεφύγουμε από το τετραετές αρχικό μας πλάνο που ολοκληρώνεται την επόμενη χρονιά. Τότε θα κάνουμε και το συνολικό μας απολογισμό και αντίστοιχα οι πολίτες θα διαμορφώσουν τα δική τους κρίση».

Σχόλια