Επιμελητήριο Πέλλας «Ενίσχυση Μεταποιητικών Επιχειρήσεων από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».

Επιμελητήριο Πέλλας «Ενίσχυση Μεταποιητικών Επιχειρήσεων από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».
13 Δεκεμβρίου, 2006

Επιμελητήριο Πέλλας «Ενίσχυση Μεταποιητικών Επιχειρήσεων από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».

Δελτίου Τύπου

Την Πέμπτη 13 Απριλίου διοργανώθηκε στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο στην Αριδαία από το ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ, το Επιμελητήριο Πέλλας και την ΕΤ.Α.Ε.Π σε συνεργασία με τον Ενδιάμεσο Φορέα Διαχείρισης Κοινοτικών Προγραμμάτων ΚΕΠΑ – ΑΝΕΜ , ενημερωτική εκδήλωση με θέματα:

1.«Ενίσχυση Μεταποιητικών Επιχειρήσεων από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».

2.«Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας»..

3.«Διάδοση και καθιέρωση Ελληνικής Κουζίνας και ενίσχυση επιχειρήσεων για την απόκτηση του σήματος ΕΟΤ»..

4.«Ενίσχυση Τουριστικών Καταλυμάτων».

Από τον Επιχειρηματικό Σύμβουλο του ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ κ. Γιώργο Βλαδίκα παρουσιάστηκε το πρόγραμμα «Ενίσχυση ΜΕταποιητικών Επιχειρήσεων μέσα από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».

Ο κ. Γιώγας Δημήτρης υπεύθυνος του Γραφείου Στήριξης του Επιμελητηρίου Πέλλας παρουσίασε το πρόγραμμα «Ενίσχυση Τουριστικών Επιχειρήσεων μέσα από το ΠΕΠ Κεντρικής Μακεδονίας».

Στη συνέχεια τα στελέχη του ΕΦΔ ΚΕΠΑ ΑΝΕΜ κ. Δαλκαλίτσης Γιώργος και κ. Στάμκος Νεοκλής παρουσίασαν τα προγράμματα που διαχειρίζεται ο ΕΦΔ ΚΕΠΑ - ΑΝΕΜ «Ενίσχυση Τουριστικών Καταλυμάτων» και «Ελληνική Κουζίνα».

Ακολούθησαν ερωτήσεις και συζήτηση για τα προγράμματα και τις μεγάλες ευκαιρίες που παρουσιάζει η περιοχή για τις επιχειρήσεις τουρισμού και παροχής υπηρεσιών.

Επίσης έγινε αναφορά στις αναμενόμενες προκηρύξεις επιδοτούμενων προγραμμάτων μέχρι το τέλος του 2006.

 

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν οι σύμβουλοι του Επιμελητηρίου Πέλλας από την Αλμωπία και πολλοί επιχειρηματίες ενδιαφερόμενοι για τα επενδυτικά προγράμματα.

Με την εκδήλωση αυτή ολοκληρώθηκε άλλος ένας κύκλος Ενημερωτικών Εκδηλώσεων από το Επιμελητήριο Πέλλας για τα προγράμματα που είναι ανοιχτά αυτή την περίοδο. Η ανταπόκριση των ενδιαφερομένων επιχειρηματιών ήταν μεγάλη σε όλες τις πόλεις του Νομού που παρουσιάστηκαν τα προγράμματα. Για όποια πληροφορία σχετική με τα προγράμματα, για οδηγούς των προγραμμάτων μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται καθημερινά στο Επιμελητήριο Πέλλας και στο Τοπικό Γραφείο Στήριξης του ΚΕΤΑ – ΚΕΜΑΚ στην Έδεσσας 25ης Μαρτίου 13 και στο τηλέφωνο 23810-26735. Υπεύθυνοι για τα προγράμματα κ. Βλαδίκας Γεώργιος, κ. Δημήτριος Γιώγας.

 

 

 

Σχόλια