Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών

Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών
22 Απριλίου, 2014

Επισκέψεις της Θεοδώρας Τζάκρη στα νοσοκομεία Έδεσσας και Γιαννιτσών

Το Γενικό Νοσοκομείο Πέλλας επισκέφτηκε τις ημέρες του Πάσχα η βουλευτής κ. Θ. Τζάκρη.

Πιο συγκεκριμένα η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Έδεσσας, όπου συνοδευόμενη από τον διοικητή κ. Ηλ. Τσιαμήτρο επισκέφτηκε τις κλινικές και αντάλλαξε ευχές με τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, καθώς και το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό.

Η κ. Τζάκρη περιηγήθηκε επίσης την νέα πτέρυγα του Νοσοκομείου Έδεσσας όπου στεγάζονται πλέον τα γραφεία της διοίκησης και τα εξωτερικά ιατρεία και ενημερώθηκε από τον κ. Τσιαμήτρο για τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να μετεγκατασταθεί η μονάδα τεχνητού νεφρού από το υπόγειο του κυρίως κτιρίου στο ισόγειο αυτού και πιο συγκεκριμένα στον χώρο που μέχρι πρότινος στεγάζονταν τα γραφεία της διοίκησης, μετεγκατάσταση για την οποία απαιτείται δαπάνη περί τις 500.000 Ευρώ για επισκευές και μηχανολογικό εξοπλισμό και ζητήθηκε η συνδρομή της για την εξασφάλιση του κονδυλίου αυτού από το Υπουργείο Υγείας.

Η κ. Τζάκρη συμμεριζόμενη απολύτως την μετεγκατάσταση, καθώς αποτελεί διακαή πόθο δεκαετιών των υποβαλλόμενων σε αιμοκάθαρση ασθενών, αλλά και των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού που εργάζονται στην Μονάδα Τεχνητού Νεφρού καθώς συνεπάγεται ποιοτική αναβάθμιση των παρεχόμενων υπηρεσιών, δεσμεύτηκε να φέρει το θέμα στη Βουλή αμέσως με την έναρξη των εργασιών.

Στην συνέχεια η κ. Τζάκρη επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Γιαννιτσών, όπου συνοδευόμενη από τον αναπληρωτή διοικητή κ. Παν. Τσακπουνίδη και την διευθύνουσα κ. Ντιούδη, πραγματοποίησε επίσκεψη στις κλινικές του νοσοκομείου και αντάλλαξε ευχές με τους νοσηλευόμενους ασθενείς, τους συνοδούς τους και τους γιατρούς, τους νοσηλευτές και τους εργαζόμενους στην διοίκηση.

Ενημερώθηκε μάλιστα για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για την προμήθεια ενός νέου αξονικού τομογράφου μέσω του Υπουργείου Υγείας, δεδομένου ότι ο παλαιός βρίσκεται εκτός λειτουργίας ήδη από 14-6-2013 και η αντικατάστασή του αποτελεί ζήτημα πρώτης προτεραιότητας για την ίδια την λειτουργία του νοσοκομείου Γιαννιτσών.

Σχόλια