Ευχές του Νομάρχη Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά

Ευχές του Νομάρχη Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά
9 Σεπτεμβρίου, 2009

Ευχές του Νομάρχη Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΑΡΧΙΑKH ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΕΛΛΑΣ
ΤΜΗΜΑ ΤΥΠΟΥ & ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Διοικητήριο
58200 Έδεσσα
Τηλέφωνο: 23810-22 650
Fax : 23810- 25 875

Ευχές του Νομάρχη Πέλλας για τη νέα σχολική χρονιά

Η έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς συμπίπτει φέτος με μία περίοδο πολιτικών εξελίξεων στη χώρα μας και ανακατατάξεις στη διεθνή κοινότητα από την παρατεταμένη οικονομική ύφεση. Είναι φανερό ότι η κοινωνία μας χρειάζεται πολίτες με γνώσεις, προσωπική ολοκλήρωση και ηθικές αξίες που προσφέρονται μέσω της παιδείας και είναι απαραίτητα για την αντιμετώπιση των σύγχρονων προβλημάτων και την επιλογή λύσεων που εγγυώνται την ευημερία και ανάπτυξη.

Η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας, με υπευθυνότητα, καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την εξασφάλιση άριστων συνθηκών εκπαίδευσης για όλους τους μαθητές του νομού. Στην κατεύθυνση αυτή, προσπαθούμε να διευθετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη μεταφορά των μαθητών στις σχολικές τους μονάδες και έχουμε λάβει όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας από την νέα «απειλή», του ιού της γρίπης Α (Η1Ν1), σε συνεργασία με τις συναρμόδιες υπηρεσίες.

Εύχομαι στους μαθητές, τους γονείς τους, τους εκπαιδευτικούς και το υποστηρικτικό προσωπικό, καλή δύναμη για μία εποικοδομητική σχολική χρονιά που θα μας φέρει κοντύτερα στους στόχους μας για ανάπτυξη, ποιότητα ζωής και κοινωνική ευημερία.

Μιχάλης Καραμάνης
Νομάρχης Πέλλας

Σχόλια