Γ. Σηφάκης : Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

Γ. Σηφάκης : Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
12 Μαΐου, 2014

Γ. Σηφάκης : Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Γιάννης Σηφάκης αναφερόμενος στην ομιλία του κ. Πασόη στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού του έκανε την παρακάτω δήλωση : «Ο κ. Πασόης και ο συνδυασμός του χειροτέρευσε πολύ την καθημερινότητα του πολίτη, εγκατέλειψε τις τοπικές κοινότητες, δεν μπόρεσε να διαχειριστεί ούτε τα στοιχειώδη με την μεγάλη αδυναμία του να επιτύχει ρύθμιση των χρεών με τους προμηθευτές και την παντελή έλλειψη διεκδίκησης. Αυτό το ζουν όλοι οι συντοπίτες μας στο πετσί τους και δεν αλλάζει με προεκλογικές κορώνες που προσπαθούν-μάταια- να θολώσουν την ωμή πραγματικότητα.
Ο κ. Πασόης και ο συνδυασμός του δεν ασχολήθηκε στο ελάχιστο με την αξιοποίηση των συγκριτικών πλεονεκτημάτων της Αλμωπίας. Δεν είχαν τις γνώσεις, τις δυνατότητες, τις εμπειρίες να κάνουν ακόμη και αυτά που γίνονται χωρίς χρήματα. Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια…
Κε Πασόη, όλοι οι συμπολίτες μας κατανοούν την ατυχέστατη προσπάθεια σας να προσπαθείτε να παρουσιάσετε το άσπρο μαύρο. Να αντιγράψετε λόγους σας πριν 4 χρόνια και να νομίζετε ότι ο πολίτης δεν έχει μνήμη και κρίση. Να μιλάτε χωρίς πρόγραμμα με τον πήχη της δημοτικής διαχείρισης πολύ πολύ χαμηλά. Όποιος βάζει τον πήχη τόσο χαμηλά τελικά δεν κάνει τίποτα. Αυτή είναι η «λαϊκίστικη» και «Μαυρογιαλούρικη» τακτική που μιλάει στον αέρα υποσχόμενη συνέχεια μηδενικού έργου και μάλιστα προς την ίδια κατεύθυνση!!
Κατανοούμε την αγωνία σας όσο πλησιάζει η ώρα του πολίτη, η ώρα της κάλπης. Η κρίση της κοινωνίας της Αλμωπίας σε λίγες μέρες θα σας θέσει στο παρελθόν της δημοτικής διαχείρισης».

Σχόλια