Η Έδεσσα & η Ορεινή Πέλλα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2023 στην Θεσσαλονίκη

Η Έδεσσα & η Ορεινή Πέλλα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2023 στην Θεσσαλονίκη
8 Νοεμβρίου, 2023

Η Έδεσσα & η Ορεινή Πέλλα συμμετέχει στην έκθεση τουρισμού PHILOXENIA 2023 στην Θεσσαλονίκη

Ο Δήμος Έδεσσας συμμετέχει στην φετινή έκθεση Τουρισμού Philoxenia 2023 στο εκθεσιακό κέντρο της Θεσσαλονίκης (10-12 Νοεμβρίου) προβάλλοντας σταθερά μέσα από το τρίπτυχο Φύση-Υγεία-Ευεξία, τον τουρισμό εμπειρίας, τα αξιοθέατα της πόλης και της ευρύτερης περιοχής της Ορεινής Πέλλας μέσα από το δίκτυο της EdessaCityCard. Η εκθεσιακή συμμετοχή της Έδεσσας οργανώνεται μέσα από την Δημοτική Κοινωφελή Επιχείρηση Έδεσσας.
Στην φετινή εκθεσιακή παρουσία της Έδεσσας & της Ορεινής Πέλλας οργανώνονται μια σειρά από δράσεις με κεντρικό θέμα τον τουρισμό 365 ημερών στην Έδεσσα και Ορεινή Πέλλα, τις 4 εποχές, τα οργανωμένα αξιοθέατα και τις  ποιοτικές  τουριστικές επιχειρήσεις και επιχειρήσεις τοπικών προϊόντων γαστρονομίας. Παράλληλα θα υπάρχει και ανάδειξη τοπικών προϊόντων από την ευρύτερη περιοχή.
Ο προορισμός  Έδεσσα & Ορεινή Πέλλα συνεχίζει να οργανώνεται όσο το δυνατόν καλύτερα με βάση τον κοινό στόχο όλων που δεν είναι άλλος από τον 12μηνο θεματικό τουρισμό εμπειριών μέσα από τον συνδυασμό υπηρεσιών που δημιουργούν για τον επισκέπτη αξέχαστες και μοναδικές στιγμές αλλά και με τρόπο ώστε τα περισσότερα οφέλη να γυρνούν στην τοπική κοινωνία, να διευκολύνεται η επιχειρηματικότητα, η αποτελεσματικότητα και η βιωσιμότητα σύμφωνα με την πρόεδρο της Δημοτικής Επιχείρησης κ.Νατάσα Ιατρίδου.
Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου ώρα 11,30πμ θα παρουσιαστεί στο Bike Friendly forum  ο συνδυασμός της επιτυχημένης εφαρμογής κάρτας πόλης της EdessaCityCard με την ποδηλασία και το περπάτημα. Η παρουσίαση θα γίνει από τον υπεύθυνο τουρισμού Δρ.Ευάγγελο Κυριακού με ανοιχτή πρόσκληση για επιχειρηματικές συναντήσεις με εξειδικευμένους επαγγελματίες της τουριστικής αγοράς που θέλουν να γνωρίσουν από κοντά την περιοχή. Τα εξειδικευμένα στελέχη της επιχείρησης μαζί με Εδεσσαίους εθελοντές θα παρουσιάσουν όλους τους επισκέψιμους χώρους που λειτουργούν όλο το χρόνο μαζί τις δυνατότητες της ευρύτερης περιοχής Βερμίου-Καιμάκτσαλάν. Όσοι από τους επαγγελματίες της περιοχής επιθυμούν να συμμετέχουν μπορούν να επικοινωνήσουν με την κ.Κατερίνα Δέλλιου. Πληροφορίες Συμμετοχής στο Κέντρο Πληροφόρησης Έδεσσας 2381020300 Καθημερινά και ΣΒΚ 10πμ-4μμ.

Σχόλια