«Η Πέλλα της Γεύσης» την Κυριακή 11 Μαΐου

«Η Πέλλα της Γεύσης» την Κυριακή 11 Μαΐου
7 Μαΐου, 2014

«Η Πέλλα της Γεύσης» την Κυριακή 11 Μαΐου

«Η Πέλλα της Γεύσης» την Κυριακή 11 Μαΐου Ο Δήμος Πέλλας σε συνεργασία με το Ligas Wine και με την συμμετοχή της Alterra S.A.., Κατεψυγμένα φρούτα και λαχανικά, της Αγροζύμη – Παραδοσιακά Προιόντα Οικογένειας Μαρταβαλτζόγλου, του Κτήμα Αλεξανδρίδη και της Lamda Foods S.A. – ελαιόλαδα και ελιές, οργανώνει και φέτος για τρίτη συνεχή χρονιά, την Πέλλα της γεύσης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 11 Μαΐου 2014 στο Κτήμα Λίγας (1ο χλμ Γιαννιτσών-Αρχοντικού).
Η εκδήλωση θα ξεκινήσει στις 11 πμ. με την ομιλία του συγγραφέα κ. Πάνου Θεοδωρίδη με τίτλο «Αναμνήσεις από το μέλλον της Πέλλας». Θα ακολουθήσει η παρουσίαση των προτεινόμενων πιάτων, που προετοίμασαν επαγγελματίες μάγειροι της Πέλλας. Η ετήσια εκδήλωση «Η Πέλλα της γεύσης» έχει ως στόχο την ανάδειξη της παραδοσιακής γαστρονομίας ως βασικό στοιχείο της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς, δεμένου με τις αξίες ζωής και τη συλλογική μνήμη.
Η εκδήλωση υλοποιείται χάρη στην αφιλοκερδή προσφορά και εργασία ανθρώπων της Πέλλας, των εστιατόρων, των οινοποιών, των επιχειρηματιών και των εθελοντών. Η εκδήλωση είναι ανοιχτή και απευθύνεται προς όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Δήμου Πέλλας.

Σχόλια