Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου
25 Οκτωβρίου, 2022

Ημαθία: Παρουσιάστηκε στις αρχές και αφέθηκε ελεύθερος ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου

Παρουσιάστηκε στη Διεύθυνση Αστυνομίας Ημαθίας, μαζί με τον δικηγόρο του, ο οδηγός του θανατηφόρου τροχαίου ατυχήματος στην Παλαιόχωρα Ημαθίας, που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή, στο οποίο βρήκε τραγικό θάνατο μια 15χρονη, ενώ τραμαυτίστηκαν σοβαρά η μητέρα και η μικρή αδερφή της.

«Έθεσε εαυτόν στη διάθεση των Αρχών» ανέφερε μιλώντας στο ΑΠΕ – ΜΠΕ, ο νομικός του παραστάτης Θεόφιλος Αλεξόπουλος, σχολιάζοντας την απόφασή του να εμφανιστεί σήμερα στις αστυνομικές Αρχές.

Όπως πρόσθεσε ο ίδιος, δεν κλήθηκε να απολογηθεί στο πλαίσιο της προανάκρισης, κάτι που θα συμβεί όταν περατωθεί η πραγματογνωμοσύνη για τις συνθήκες του δυστυχήματος, διαδικασία που είναι σε εξέλιξη με εισαγγελική εντολή.

Τι υποστηρίζει ο οδηγός

Ο 28χρονος φέρεται να υποστηρίζει ότι δεν αντιλήφθηκε την παράσυρση και αρνείται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοόλ, όπως επίσης ότι κινούνταν με ιλιγγιώδη ταχύτητα.

Υποστηρίζει δε – δια του συνηγόρου του – ότι μετά την εκτροπή του αυτοκινήτου υπέστη και ο ίδιος τραύματα και απευθύνθηκε σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης για την παροχή των πρώτων βοηθειών.

Τα τελευταία 24ωρα, πάντα κατά τον δικηγόρο του, βρισκόταν στα πεθερικά του στη Θεσσαλονίκη, λόγω της «έκρυθμης κατάστασης» στον οικισμό της Παλαιόχωρας όπου ζει μόνιμα.

Τελικά, ο 28χρονος οδηγός αφέθηκε ελεύθερος, ενώ δήλωσε πως είναι στη διάθεση των αρχών. Αναμένεται σύντομα να κληθεί για κατάθεση.

Να σημειωθεί πως χθες τα ξημερώματα άγνωστοι πυροβόλησαν το σπίτι του προκαλώντας ζημιές στον εξωτερικό τοίχο της, χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Σχόλια