ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΙΚΑΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΙΚΑΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας
1 Σεπτεμβρίου, 2023

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΦΛΙΚΑΣ Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Πέλλας

Γεννήθηκα και έζησα τα πρώτα χρόνια της ζωής μου στο Βερβιέ του Βελγίου, αρχές της δεκαετία του 90' οι γονείς μου και εγώ μετακομίσαμε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στο χωριό του πατέρα μου την Παραλίμνη Γιαννιτσών. Αφού τελείωσα το δημοτικό μετακομίσαμε στην πόλη των Γιαννιτσών. Φοίτησα στο αθλητικό γυμνάσιο στο τμήμα της κωπηλασίας και στη συνέχεια στο Πολυκλαδικό λύκειο. Παράλληλα φοίτησα στο δημοτικό ωδείο Γιαννιτσών μουσική και κιθάρα. Συνέχισα τις σπουδές μου στην πληροφορική με εξειδίκευση στην ιατρική πληροφορική. Στον κλάδο της πληροφορικής εργάστηκα σε πολλές εταιρίες και το 2009 προσλήφθηκα από τον ελληνικό στρατό με την ειδικότητα του προγραμματιστή ιατρικής πληροφορικής το 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Εκπαιδεύσεως.

Υπήρξα μέλος Δ.Σ. της πανελλήνιας ομοσπονδίας ποντιακών σωματείων, με μεγάλες δράσης και επιτυχίες όπως τα συνέδριο εθνικής αυτογνωσίας, επισκέψεις με συνεδριάσεις και παρεμβάσεις στο ευρωπαϊκό κοινοβούλιο και είμαι Ιδρυτικό μέλος της Ευξείνου Λέσχης Ευρωπαίων Πολιτών. Διετέλεσα πρόεδρος και στη συνέχεια αντιπρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Παραλίμνης από το 2011 έως 2015 με μεγάλη επιτυχία. Είμαι παντρεμένος με την Κωνσταντίνα Φλίκα και πρόσφατα φέραμε στον κόσμο το πρώτο μας παιδί.

- Σας καλώ να με προτιμήσετε στις δημοτικές εκλογές, στο ψηφοδέλτιο του Υποψηφίου

 Δημάρχου Στάθη Φουντουκίδη

- Ο τόπος μας έχει δύναμη! Είναι ο τόπος της Αρχαίας Μακεδονίας, του Μεγάλου Αλεξάνδρου, του Φιλίππου της Ολυμπιάδας, των Μακεδονομάχων, της Ιστορίας και της Παράδοσης, της Αγροτιάς, 

της Προκοπής και της Ευημερίας!

- Ζητώ την έγκριση σας!

- Ζητώ να μου δώσετε τη δύναμη σας!

- Ζητώ την ψήφο σας!

Σχόλια