Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών

Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών
11 Δεκεμβρίου, 2006

Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών

Γιαννιτσά, 11/04/06

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών χρόνια δραστηριοποιείται και συμμετέχει αγωνιστικά σε δύσκολους και επίπονους δρόμους εντός και εκτός Ελλάδας, σε ορειβατικούς και κλασσικούς μαραθώνιους. Με την επίσημη ανακοίνωση του ιστορικού συλλόγου ¨Τρίτων¨ Αμπελοκήπων για την δημιουργία του Μαραθώνιου Δρόμου ¨Μέγας Αλέξανδρος¨, άρχισε συνεχή και προγραμματισμένη ενημέρωση με τα δελτία τύπου και τις προσωπικές επαφές των μελών της σ΄ όλο τον Νομό Πέλλας με το απίστευτο αποτέλεσμα για τα δεδομένα του Νομού, την εγγραφή 19 δρομέων στον μαραθώνιο δρόμο και 10 δρομέων στον δρόμο 10 χλμ., αριθμός δρομέων που την καθιστά ως την πολυπληθέστερη αποστολή ,τόσο στον μαραθώνιο δρόμο όσο και στον δρόμο υγείας 10 χλμ.

Η Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών προσκαλεί όλους τους μαθητές, γονείς, δασκάλους και καθηγητές, να προσέλθουν στην εκκίνηση (άγαλμα Μεγάλου Αλεξάνδρου στην Παλαιά Πέλλα, Κυριακή 16 Απριλίου, 9:30 π.μ.), ή σε οποιοδήποτε άλλο σημείο της διαδρομής για να χειροκροτήσουν τους αγωνιζόμενους και να τους εμψυχώσουν με την παρουσία τους.

Παράλληλα με τον Μαραθώνιο δρόμο διεξάγεται και ο δρόμος υγείας 10 χλμ. από το δημοτικό στάδιο Αμπελοκήπων, στο Άγαλμα του Μ. Αλεξάνδρου στον Λ. Πύργο.

Σχόλια