Π.ΕΠΑ.Λ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ «ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024-25»

Π.ΕΠΑ.Λ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ «ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024-25»
28 Ιουνίου, 2024

Π.ΕΠΑ.Λ. ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ «ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΟ 2024-25»

  • Νέες ειδικότητες στις ήδη υπάρχουσες

 

Ξεκίνησαν οι εγγραφές για όσους/ες επιθυμούν να εγγραφούν ή να ανανεώσουν την εγγραφή τους ή να μετεγγραφούν σε οποιαδήποτε τάξη του Πρότυπου ΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης για τη νέα σχολική χρονιά 2024-2025. Οι εγγραφές ήδη πραγματοποιούνται από χθες και θα διαρκέσουν έως την Παρασκευή 05 Ιουλίου και ώρα 23:59

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση:

– μέσω της εφαρμογής e-εγγραφές στη διεύθυνση:

https://e-eggrafes.minedu.gov.gr ή

– μέσω της διαδικτυακής πύλης

https://www.gov.gr/ipiresies/ekpaideuse/eggraphe-se-skholeio/eggraphe-ananeose-eggraphes-se-geniko-kai-epaggelmatiko-lukeio

με τη χρήση των προσωπικών κωδικών taxisnet των ενδιαφερόμενων ή των κηδεμόνων τους, συμπληρώνοντας όλα τα απαραίτητα στοιχεία.

Όσοι γονείς επιθυμούν μπορούν να προσέρχονται στο σχολείο μας για την εγγραφή του παιδιού τους.

Το σχολείο μας προσφέρει τις παρακάτω ειδικότητες: Τεχνικός Φυτικής Παραγωγής, Τεχνικός Τεχνολογίας Τροφίμων και Ποτών, Τεχνικός Ηλεκτρολογικών Συστημάτων & Εγκαταστάσεων & Δικτύων, Τεχνικός Εγκαταστάσεων Ψύξης Αερισμού & Κλιματισμού, Τεχνικός Οχημάτων, Τεχνικός Θερμικών & Υδραυλικών Εγκαταστάσεων & Τεχνολογίας Πετρελαίου & Φυσικού Αερίου, Τεχνικός Εφαρμογών Πληροφορικής, Τεχνικός Η/Υ και Δικτύων Η/Υ, Βοηθός Νοσηλευτή, Βοηθός Βρεφονηπιοκόμων, Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών, Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων.

 

Να προσθέσουμε ότι το ΠΕΠΑΛ Κρύας Βρύσης αποτελεί το ένα από τα 25 συνολικά που υπάρχουν στην χώρα μας και μάλιστα εξασφαλίζει (υπό προϋποθέσεις) τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών/τριων από μέρη που δεν έχουν σύνδεση με δρομολόγιο των ΚΤΕΛ με την Κρύα Βρύση.

Παρέχει επίσης: Πρακτική Άσκηση σε επιχειρήσεις, Ευκαιρίες για συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα ενώ έχει έμπειρο και καταρτισμένο εκπαιδευτικό προσωπικό που διαμορφώνει ένα φιλικό και υποστηρικτικό περιβάλλον.

Πληροφορίες: 2382081643 / email: [email protected]

Εγγραφείτε λοιπόν για ένα συναρπαστικό ταξίδι μάθησης και εξειδίκευσης.

Σχόλια