ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΊΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ: ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΊΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ: ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ
25 Αυγούστου, 2023

ΣΤΈΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΊΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΊΑΣ: ΥΠ.ΔΗΜΟΤΙΚΌΣ ΣΎΜΒΟΥΛΟΣ

Είμαι ο Στέφανος Κασσίδης, επιχειρηματίας με πολυετή παρουσία στον τομέα της μεταποίησης προϊόντων ροδιού. Είμαι απόφοιτος της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής Θεσσαλονίκης και πτυχιούχος Τεχν.Γεωπονίας. Είμαι παντρεμένος με την Μαρία Παυλίδου και έχουμε αποκτήσει 3 παιδία.

Η αθλητική μου πορεία στην πάλη με επιτυχίες σε πανελλήνιο και βαλκανικό επίπεδο διαμόρφωσε την αφοσίωση μου και το πνεύμα αντοχής.

Με πάνω απο 30 χρόνια επιχειρηματικής δραστηριότητας, έχω αποδείξει την ικανότητά μου να δημιουργώ καινοτόμες λύσεις για την εξοικονόμηση υδάτινων πόρων και τη βιώσιμη διαχείριση βιομηχανικών αποβλήτων. Πέρα από το επιχειρηματικό μου υπόβαθρο, η πίστη μου στην αξία του ανθρώπου και η αφοσίωση μου στην Πέλλα με καθοδηγούν. Αναγνωρίζω την ανάγκη του Δήμου μας για προσφορά και είμαι αποφασισμένος να συμβάλω ενεργά με τις γνώσεις μου και την εμπειρία μου.

Για τους λόγους αυτούς ζητώ τη στήριξή σας γιατί μαζί μα τον υποψήφιο Δήμαρχο Πέλλας Στάθη Καστερίδη μπορούμε να παλέψουμε για ένα καλύτερο Αύριο σε ένα Δήμα για όλους

Στέφανος Κασσίδης 6944461178

Σχόλια