Το ανακοίνωσε ο Πέλκας! «Πέφτει» η Τούμπα.

Το ανακοίνωσε ο Πέλκας! «Πέφτει» η Τούμπα.
4 Μαΐου, 2023

Το ανακοίνωσε ο Πέλκας! «Πέφτει» η Τούμπα.

Την πεποίθησή του να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Δημήτρης Πέλκας, τονίζοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται πάντα στην καρδιά του.

Ο 29χρονος Έλληνας μέσος που κατέκτησε πρωτάθλημα και Κύπελλα με τον ΠΑΟΚ, μένει ελεύθερος το προσεχές καλοκαίρι και ήταν αποκαλυπτικός στις δηλώσεις του, καθώς τόνισε πως θα ήθελε να φορέσει ξανά την φανέλα με τον Δικέφαλο στο στήθος.

«Για να σου πω την αλήθεια, πάντα μέχρι τώρα επέλεγα να είμαι εκεί που με θέλουν πιο πολύ. Δεν έγινε επίσημη πρόταση, είναι πολύ νωρίς ακόμη. Τώρα βλέπουμε. Εγώ πάντα έχω στο μυαλό μου να φορέσω την φανέλα του ΠΑΟΚ. Έχουμε καταφέρει τόσα πράγματα στο παρελθόν. Και στο μυαλό μου πάντα έχω αυτό το σενάριο. Είμαι σε πολύ καλή ηλικία, νιώθω πολύ καλά. Καλά τα λες. Δόξα τω Θεό είμαστε μια χαρά και με την επιχείρηση με το ξενοδοχείο στη Χαλκιδική. Και ο Μπαμπάς και η μαμά είναι εκεί και τρέχουν την επιχείρηση», ανέφερε αρχικά ο Δημήτρης Πέλκας σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης.

Ο Τσονάκας που είναι κουμπάρος σου, σε παρακινεί για να επιστρέψεις;

«Έχουμε πολύ καλή σχέση με τον Γιώργο και μιλάμε συχνά. Είναι σαν να μην έχω φύγει ποτέ από εκεί. Και αυτός λέει διάφορα πράγματα. Δεν χρειάζεται να μπούμε σε λεπτομέρειες αυτή την στιγμή. Με τον Ραζβάν, πριν από πέντε μήνες που είχα ένα τραυματισμό ειχαμε βρεθεί. Και έκανα θεραπεία με τον Σάκη Καπούλα που είναι άρρωστος ΠΑΟΚτσής και είναι ο μόνος που ξέρω πως την ημέρα που έφυγα από τον ΠΑΟΚ για να πάω στην Φενερ του το είπα την τελευταία στιγμή. Ήταν από τους μόνους που έκλαιγε κανονικά. Και για την ερώτηση σας, όταν είχα έρθει στη Θεσσαλονίκη, είχαμε επαφές με τον Λουτσέσκου. Δεν έχουμε ακόμη πει κάτι το ουσιαστικό. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση. Θα ήθελα να συνεργαστώ μαζί του».

 

ΠΗΓΗ

Σχόλια