ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΑΤΣΩΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΑΤΣΩΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
1 Σεπτεμβρίου, 2023

ΒΑΛΣΑΜΗΣ ΠΑΤΣΩΝΗΣ: ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ

Αγαπητή συμπατριώτες,
Ζητώ την στήριξη σας για τις δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου. Είναι μεγάλη χαρά για μένα να βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που αποτελούν την ζωντανή ιστορία της Πέλλας, ανάμεσα σε φίλους που μας ενώνουν οι αναμνήσεις τα όνειρα και οι προσδοκίες των παιδικών μας χρόνων. Ανάμεσα σε ανθρώπους που αποτελούν την νέα γενιά της Πέλλας, αυτούς που ενσαρκώνουν την ελπίδα, την αισιοδοξία, την απόφαση μας για έναν Δήμο για όλους. Βρίσκομαι ανάμεσα σε ανθρώπους που πιστεύουν στο μέλλον, στην προοπτική, στην επόμενη μέρα των Γιαννιτσών.
Φίλες και φίλοι έμεινε λίγος καιρός μέχρι τις 8 Οκτωβρίου όπου θα γιορτάσουμε όλοι μαζί την μεγάλη νίκη του Στάθης Καστερίδης .
Γιατί κυρίες και κύριοι την 8 Οκτωβρίου εμείς θα είμαστε νικητές και μαζι σαν νικητής θα ειναι ο τόπος μας. Από τις 8 Οκτωβρίου μια καινούργια μέρα ανατέλλει για τον Δήμο Πέλλας. Είναι η επόμενη μέρα μετά απο μια παρατεταμένη περίοδο παρακμής και στασιμότητας. Είναι αύρα της δημιουργίας που φέρνει το νέο, είναι ο αέρας της ανανέωσης που σαρωνει στο πέρασμα του την παλιά νοοτροπία που κρατά τον Δήμο μας γατζωμενο στο παρελθόν. Που στερεί από τον τόπο μας και από εσάς αυτά που μας αξίζουν αυτά που δικαιουμεθα.
Σας ανακοινώνω λοιπόν την υποψηφιότητα μου ως δημοτικός σύμβουλος, πρωτίστως για να παρέχω την αμέριστη στήριξη μου, σε έναν καλό μου φίλο, έναν άξιο άνθρωπο που πονά τον Δήμο μας, τον Στάθη Καστεριδη. Με τον οποίο γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, μας συνδέουν πολλά, κοινοί αγώνες, μας συνδέει μια πραγματική αγάπη για τις αναπτυξιακές δυνατότητες του τόπου μας, αλλά μας συνδέουν και πολλές λεπτομερείς συζητήσεις που έχουμε κάνει για τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες του Δήμου μας.
Ο Στάθης κι εγώ θέλουμε να υπηρετήσουμε εσάς και να κάνουμε πράξη το όραμα και το σχέδιο του συνδυασμού μας Πέλλα Δήμος για όλους, για έναν Δήμο που δεν θα είναι στο περιθώριο, αλλά θα είναι πρωταγωνιστής των εξελίξεων που έρχονται.
Εύχομαι υγεία και καλή επιτυχία σε όλους μας!

Σχόλια