Βιωματικά σεμινάρια από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών

Βιωματικά σεμινάρια από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών
4 Μαρτίου, 2014

Βιωματικά σεμινάρια από το Λύκειο Ελληνίδων Γιαννιτσών

Το Λύκειο των Ελληνίδων Γιαννιτσών σε συνεργασία με τη ΔΗ.Κ.Ε.Π.Α.Π., διοργανώνει βιωματικά εργαστήρια, που απευθύνονται σε γυναίκες που επιθυμούν να διευρύνουν τις δεξιότητές τους, για την αντιμετώπιση ζητημάτων που προκύπτουν στο προσωπικό και επαγγελματικό τους περιβάλλον.
Μέσα από το δημιουργικό διάλογο, παιχνίδι ρόλων και τη συμπλήρωση ερωτηματολογίων, τα βιωματικά αυτά εργαστήρια, έχουν στόχο να ενθαρρύνουν τις συμμετέχουσες να «ανοίξουν μια νέα πόρτα» στην ικανότητά τους προς:
• την ισότιμη και ασφαλή έκφραση προσωπικών απόψεων και βιωμάτων
• τη δημιουργική διάδραση – αλληλεπίδραση
• την κατανόηση της θέσης των άλλων γυναικών της ομάδας που αντιμετωπίζουν παρόμοιες δυσκολίες και που διακατέχονται από την ίδια λαχτάρα και επιθυμία για αλλαγή και αυτοβελτίωση
• την ανάπτυξη θετικών τρόπων επικοινωνίας και δημιουργικότητας
• την ανάπτυξη δεξιοτήτων επίλυσης προβλημάτων
• την υιοθέτηση νέων συμπεριφορών μέσα σε ένα ασφαλές πλαίσιο.
Το πρόγραμμα των εργαστηρίων συντονίζει η κ. Αλευριάδου Αναστασία, ψυχολόγος, Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Ειδικής Αγωγής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.
Το πρώτο βιωματικό εργαστήρι θα πραγματοποιηθεί σε τρεις τετράωρες συναντήσεις στις 28, 29 και 30 Μαρτίου 2014, στην αίθουσα Κέντρου Πληροφόρησης Νέων του Πνευματικού Κέντρου Γιαννιτσών. Ο μέγιστος αριθμός των συμμετεχουσών γυναικών σε κάθε ομάδα εργαστηρίου είναι 20. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες, μπορείτε να επικοινωνείτε στο τηλέφωνο 6947619383, ώρες: 10:00 -13:00 (κ. Σεμερτζίδου Ελένη), μέχρι 20-03-2014.

Σχόλια