Υποψήφιος Νομάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Υποψήφιος Νομάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης
14 Δεκεμβρίου, 2006

Υποψήφιος Νομάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης

νομαρχιακη πρωτοπορια

Τηλέφωνο (23820) 81108

Φαξ (23820)

Δελτίο Τύπου

Τηλέφωνο: (23820) 81108

ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΝΟΜΗ

13 Απριλίου 2006, 15:00

Νομαρχιακή Πρωτοπορία – Νομαρχιακές Εκλογές 2006

Τώρα Λύσεις για το Νομό Πέλλας

Ο Υποψήφιος Νομάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης θα πραγματοποιήσει συνάντηση στην πόλη της Αριδαίας μετά το Πάσχα.

Με κύριο σύνθημα: «Τώρα Λύσεις για το Νομό Πέλλας» συνεχίζει την πορεία του προς τις Νομαρχιακές Εκλογές του 2006 ο συνδυασμός «Νομαρχιακή Πρωτοπορία» του υποψηφίου Νομάρχη κ. Θεόδωρου Θεοδωρίδη.

Οι επαφές και οι συναντήσεις των επιτροπών της Νομαρχιακής Πρωτοπορίας είναι καθημερινές και καταγράφουν σε ημερήσια βάση τόσα τα προβλήματα του Νομού, όσο και τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης. Σκοπός όλων αυτών των ενεργειών είναι η κατάρτιση του νέου Προγράμματος της Νομαρχιακής Πρωτοπορία καθώς επίσης και η δημιουργία ενός πλαισίου δεσμεύσεων που θα αναληφθούν από την παράταξη έναντι των πολιτών της Πέλλας και θα αφορούν λύσεις στα χρόνια προβλήματα του Νομού μας.

Στα πλαίσια των παραπάνω ήταν και η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 12 Απριλίου στο Φιλίππειο των Γιαννιτσών με εκπροσώπους των παραγωγικών τάξεων της ευρύτερης περιοχής. Στην συνάντηση ο υποψήφιος Νομάρχης Πέλλας είχε την δυνατότητα να ακούσει από «πρώτο χέρι» τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθώς επίσης και τις προτάσεις τους για να βγει ο Νομός από το τέλμα και να ξεκινήσει αναπτυξιακή πορεία.

Ο υποψήφιος Νομάρχης κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι συγκεκριμένα. Οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε δεν είναι θέμα πολιτικής αλλά επιβίωσης πλέον των ανθρώπων του τόπου μας. Η νέα πολιτική που παρουσιάζει η παράταξή μας δεν έχει σχέση με τις μέχρι σήμερα αναφορές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Νομό. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ».

μεταξύ των άλλων ανέφερε: «Τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσουμε είναι συγκεκριμένα. Οι πρωτοβουλίες που πρέπει να πάρουμε δεν είναι θέμα πολιτικής αλλά επιβίωσης πλέον των ανθρώπων του τόπου μας. Η νέα πολιτική που παρουσιάζει η παράταξή μας δεν έχει σχέση με τις μέχρι σήμερα αναφορές μας. ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ για το Νομό. ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΟΜΟ ΠΕΛΛΑΣ».

Ιδιαίτερη αναφορά όμως πρέπει να γίνει και στο υπόλοιπο πρόγραμμα συναντήσεων και επαφών που έχει καταρτίσει η επιτροπή εκλογικού αγώνα. Μάλιστα μετά το Πάσχα οι συναντήσεις αυτές και οι επαφές εντείνονται και επεκτείνονται σε κάθε γωνιά του Νομού Πέλλας. Συγκεκριμένα μετά το Πάσχα θα υπάρξει συνάντηση στελεχών και φίλων στην Αριδαία με σκοπό την καταγραφή των προβλημάτων της περιοχής και την επικαιροποίησή τους.

Τα τηλέφωνα επικοινωνίας με την Νομαρχιακή Πρωτοπορία είναι: Τηλέφωνο 2382081108 / 2382061501 FAX: 2382081108 – E-mail: [email protected]

-Τέλος-

Σχόλια