Ραγάδες τέλος! Τρία ΜΥΣΤΙΚΑ για να απαλλαγείς μια και καλή!

Ραγάδες τέλος! Τρία ΜΥΣΤΙΚΑ για να απαλλαγείς μια και καλή!
29 Ιουνίου, 2014

Ραγάδες τέλος! Τρία ΜΥΣΤΙΚΑ για να απαλλαγείς μια και καλή!

Οι ραγάδες μπορεί να δημιουργηθούν από την αυξομείωση του βάρους, την απότομη ανάπτυξη και γενικότερα από ο τέντωμα του δέρματος.

Πώς μπορείτε να απαλλαγείτε; Δείτε τα 3 βασικά μυστικά που αν ακολουθήσετε θα δείτε τις ραγάδες να εξαφανίζονται! Το βασικότερο όλων είναι η σωστή και τακτική ενυδάτωση τόσο εκ των έσω (πίνοντας αρκετό νερό καθημερινά), όσο και εξωτερικά. Πιο συγκεκριμένα, ενυδατώστε σωστά την περιοχή όπου εμφανίζεται το πρόβλημα, χρησιμοποιώντας μια πολύ καλή ενυδατική κρέμα, λίγο ελαιόλαδο ή έλαιο καρύδας.

Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο στην αντιμετώπιση των ραγάδων παίζει και το μασάζ της εν λόγω περιοχής. Πάρτε λοιπόν έλαιο βιταμίνης Ε και κάντε στα προβληματικά σημεία μασάζ για περίπου 15 λεπτά. Με αυτό τον τρόπο θα αυξήσετε την κυκλοφορία του αίματος και θα μειώσετε την εμφάνιση των ανεπιθύμητων αυτών γραμμών. Τέλος, αναμείξτε λίγο αλεσμένο καφέ με λίγο ελαιόλαδο και φτιάξτε ένα σπιτικό scrub σώματος που θα απομακρύνει αυτά τα αντιαισθητικά σημάδια. Απλώστε λοιπόν τη μάσκα με απαλές κυκλικές κινήσεις, αφήστε τη να δράσει για 15 λεπτά και ξεπλυθείτε με άφθονο χλιαρό νερό.

Σχόλια