Η μεσογειακή διατροφή μπορεί να κάνει την «καλή» χοληστερίνη… καλύτερη
Η μεσογειακή διατροφή, που είναι πλούσια σε παρθένο ελαιόλαδο, μπορεί να βελτιώσει περαιτέρω τα προστατευτικά για την καρδιά οφέλη της «καλής» χοληστερίνης, δηλαδή της υψηλής πυκνότητας λιπροπρωτεΐνης (HDL), σύμφωνα με μια νέα ισπανική επιστημονική έρευνα. Η νέα μελέτη δείχνει ότι όσοι επιμένουν…μεσογειακά, διευκολύνουν την «καλή» χοληστερίνη να γίνει ακόμη πιο καλή. Τα υψηλά επίπεδα τόσο […]